Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
w jaki sposób mogę dotrzec do zakupów z roku 2015? musze zrobić wydruk z tego roku
zrobilem przez formularz i nie dostalem do dzis odpowiedzi
@6512 Podaj mi proszę numer wiadomości, którą do nas wysłałeś.
strasznie to jakieś zawiłe. Allegro pobiera opłatę za usługi a nie potrafi rozwiązać problem. jeszcze raz. potrzebuje spis zakupionych przedmiotów z okresu grudzień 2014 i styczeń 2015. potrzebne mi to jest do rozliczeń, konkretnie mi chodzi o zakup opon i felg do samochodu
@6512 Wysłałeś wiadomość w tej sprawie przez wskazany formularz?? Dlaczego nie chcesz podać numeru tego zgłoszenia??
ale ja nie dostalem żadnego numru zgloszenia. wyslalem formularz i nie bylo tam zadnego numeru.
@6512 coś chyba nie tak z Twoją skrzynką e-mail - widzę, że 5 czerwca dostałeś od nas odpowiedź mailową, którą cytuję poniżej:
Dziękuję za wiadomość.
Wystarczy, że wybierze Pan po zalogowaniu zakładkę [Dane Konta]:
https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta/
W tej sekcji znajdzie Pan [Kopię Twoich Danych Allegro]- po wybraniu tej opcji zostanie Pan poproszony o ponowne zalogowanie.
W kolejnym kroku może Pan wybrać interesujące Pana informację, aby je wygenerować.
witam milo, faktycznie bylo to w spamie. sciagnąłem liste zakupow i odnalazłem 2 pozycje co mnie ineteresuja.
sa tam tez nr zakupowy.
ale teraz potzrebuje rozszerzonych danych tych 2 zakupów. dane sprzedawcy oraz cene i ze zostało to opłacone. w jaki sposob mam to zrobic.