Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zalicytowałam przedmiot 10 sekund przed końcem aukcji. Później okazało się, że wygrała osoba, która licytowała 30 s później niż ja. Co jest nie tak, że różny jest czas zakończenia aukcji w okienku z pozostałym czasem aukcji.
Na Allegro Lokalnie? Tam zalicytowanie w ostatniej minucie przedłuża licytację o 5 minut.
@Meryja Napisz coś więcej, licytacja na zwykłym All różni się od AL.
Była to zwykła licytacja, nie lokalne Allegro.
@Meryja No to musiałaś się pomylić. Masz tam listę ofert kupna, daty, godziny, minuty, sekundy. Sprawdź sobie, kto o której godzinie ile zalicytował. Znajdź tam siebie.
Takie cyrki są tylko na AL sprawdź dobrze czy sprzedawca nie miał jej tam wystawionej.
@Meryja Może po prostu czas systemowy na komputerze z którego licytowałaś nie był dokładny (konkretnie zegar się spieszył).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Patrzyłam jedynie w okienko z informacją - czas pozostający do zakończenia aukcji.
@Meryja Podaj nr oferty- zobaczymy.
@Meryja To nie ma znaczenia, bo ten czas jest wyświetlany na podstawie wskazań zegara systemowego.
Proszę mi podpowiedzieć co zrobić.
@Meryja Podpowiedzieć- co? Z licytacją czy z komputerem?
@Meryja Mieć zsynchronizowany zegar z jakimś serwerem czasu. Polecam np. ten programik https://www.blue-series.com/en/products/time-watch/
Dziękuję, muszę zrobić. Pozdrawiam
@Meryja Proszę. Jakbyś miała problemy z konfiguracją ww., to daj znać.
Dziękuje bardzo, ale muszę o to poprosić kogoś.