Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
...i po raz kolejny bardzo poproszę o stworzenie działu do zwykłego gadactwa. Drodzy moderatorzy i admini (oraz Ty - najdroższy - @msniezek ), popatrzcie ile osób wraca i weźcie sobie do serca, o co błaga lud. 🙂
Ależ @Vryko bądź upierdliwy :P, jak najbardziej. I ja to popieram.
Bardzo przydało by się takie miejsce, jak też działy tematyczne.
@pogotowie-it Choć ze dwa czy trzy na początek...
No o to chodzi. Coś w stylu Mydelniczki, i przynajmniej działy: książka/film, komputery i coś w stylu DiR dla płci pięknej 😉
I oczywiście AiS dla wszystkich płci.
@wojtus-fajny Jasna rzecz.
I witaj, bo się chyba jeszcze nie widzieliśmy 😉
A witam wszystkich którzy już tu są, i żeby mieć to z głowy, wszystkich którzy jeszcze nadejdą.
@Vryko podpisuję obiema ręcami:)
@pogotowie-it 🙂 kurde, wszyscy po starych nickach a ja jak matoł z imienia i nazwiska 🙂
A to moje firmowe konto. Z prywatnego już nie korzystam praktycznie 😉
@beatakacprzak A jaki masz kłopot założyć inne? Już Ci pisałem - zrób sobie np. _Remedios - z podkreśleniem, jak się nie da starego. I tyle. Nawet go aktywować nie musisz. Matole 😛
@Vryko no robię 🙂 se właśnie zablokowałam mbank 🙂 jutro muszę zadzwonić znowu 🙂 chcą złotówkę że ja, to ja
@Że zapytam - nie farbowałaś włosków jakoś ostatnio..? Bo na jaki kolor - nie zapytam, damy nie wypada 😛
@Vryko farbuję na ciemne co 3 tygodnie 🙂 kurde całe życie byłam brunetką a ostatnie lata przyroda postanowiła mnie ublądzić jakby 🙂 więc wychodzi mi, że się cofam w rozwoju 🙂
Za odblokowanie konta Allegro przelewem?
@Vryko najważniejsze, że działa Remedios 🙂 a reszta to ciul 🙂
@Vryko czekej, czekej 🙂