Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Dokonałem zakupu poprzez allegro, niestety Smart nie był dostępny, ale sprawdzałem i zwrot był za darmo przy dostawie do paczkomaty.
Teraz wypełniając formularz zwrotu nie ma opcji darmowego zwrotu.
Czy to jest błąd czy tak ma być?
Za wszelką pomoc będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
@tytan15 Podaj mi numer zamówienia, które chcesz zwrócić.
@tytan15 Darmowy zwrot w ofertach z tego zamówienia dotyczył metody dostawy Allegro Paczkomaty InPost i Allegro Kurier24 InPost, natomiast Ty składając zamówienie wybrałeś dostawę przez Paczkomaty InPost. W tej sytuacji zgłoszony problem nie jest błędem.
Czyli darmowy zwrot dostępny jest dla oferty przesyłki której nie ma. Ładne wprowadzanie w błąd.
@tytan15 Mógłbyś skorzystać z darmowego zwrotu, gdybyś jako metodę dostawy wybrał Allegro Paczkomaty InPost, a wybrałeś Paczkomaty InPost. To są dwie różne metody dostawy.
Ale czemu jest informacja o darmowym zwrocie z Allegro Inpost, ale przy zakupie takiej opcji nie ma? Czyli jest darmowy zwrot ale nie mogę z tego skorzystać bo nie ma takiej opcji dostawy.
Jeżeli nie masz to nie masz darmowego zwrotu! Wszystko masz w ofercie jak i co!
@tytan15 a ta opcja transportu na pewno była Allegro Paczkomaty InPost
W dalszym ciągu Inpost za darmo
@mdrogeria To nie jest oferta z tego zamówienia.
Bo to jego oferta 😁
Oferta była tylko z InPost. Allegro InPost nie było dostępne. Ale reklama że zwrot za darmo jest ? JEST! Reszta to problem kupującego.
Gdzie ta reklama z darmowym zwrotem, w ofercie sprzedającego, z której kupowałeś?
@tytan15 co było w zakładce zwroty ? daj link lub zrzut ekranu ?
@atechnik_sklep @mdrogeria pamiętajcie że sprzedawca mógł dać w zwrotach darmowy zwrot ręcznie @nat_not a co w zwrotach miał zaznaczone sprzedawca ?
Sprzedawca pewnie udostępnił dwie opcje allegro paczkomat inpost i paczkomat inpost. Wybierając dostawę na mapie wybrałeś te druga (zwykły paczkomat)