Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
próbuję właśnie kupić bilet na koncert na rok 2023 na Podsiadło.
Po wybraniu opcji Kup bilet - pojawia się strona i komunikat "ups cos poszło nie tak"
Odświeżanie nic nie daje.
Proszę o weryfikację.
Aktualnie pokazuje 0 miejsc wolnych'
Dzisiejsza pula biletów na koncerty została wyprzedana. Zachęcamy do udziału w regularnej sprzedaży (jutro o godzinie 12:00 na stronie eBilet).
Wszyscy pytali o kod dostępu i nikt z was nie odpowiedział
2 raxy moglam kupic bilety ale niestety kod dostepuni kod dostępu
Zalogowana na bylam na allegro smart aktywny
Zenada
Brak odpowiedzi o co chodziło z tum kodemmmmm
Witam skąd wziąć wg kod rabatowy na Allegro Smart potrzebny do kupienia biletów?
Szkoda pieniędzy na podsiadłe mleko. Nawet nie znam gościa 😀
Ciekawe ile jest łącznie miejsc na takim stadionie? Niezła kasa jest z tego. Te bilety dla allegro to chyba z najgorszymi miejscami są, a dopiero jutro odblokują sprzedaż po normalnych cenach z lepszymi miejscami. Nie da się wybrać miejsc VIP.
To skandal 1.5 godziny przed kompem już byłem w kasie i wszystko na marne już nigdy nie kupie przez Allegro a byłem naprawdę dobrym płatnikiem SKANDAL
[aktualizacja, godz. 13:20]
Dzisiejsza pula biletów na koncerty została wyprzedana. Zachęcamy do udziału w regularnej sprzedaży (jutro o godzinie 12:00 na stronie eBilet).
@Toldi55wppl @misio_is2 @-PRORIDE- @Client:66763271 @wojtaski08 @jachuprzeg @Towarzyszluk @Thomasrjt @Anastazjaaa17 @Tucha1994 @iwatee
Żaden kod do zakupu biletów nie jest potrzeby. Jest to błędny komunikat spowodowany przeciążeniem serwerów. Prosimy o chwile cierpliwości, pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Bilety wciąż są dostępne, dlatego próbujcie odświeżyć stronę.
Rozumiem, że informację kiedy znowu będzie można kupować otrzymamy tutaj?
@mat.boss Bilety wciąż są dostępne. Próbujcie odświeżyć stronę.
Cały czas woła o kod dostępu. PORAŻKA
Cały czas pyta o kody dostępu. Logujemy się w kilka osób na różnych kontach i wszędzie to samo. Jak to jest, że bilety znikają a wielu z nas nadal nie może ich kupić bonie ma kodu????
Nie działa i nie da się kupić od 12 jestem zalogowany na 2 kontach ze znajomą i nie da się kupić miejsca cały czas znikają i nie mam jak kupic.
Około 10 razy wybierałem miejsce i za każdym razem wołało o kod dostępu.
Rozmawiałem z panią z Ebilet z infolini 20 minut temu miało działać i nadal nie działa.
PORAŻKA !!!!!!
Jak odświeże to mnie znowu wywali do kolejki, porażka
To co zrobiliście to jakaś kpina... kod dostępu? Jakaś selekcja? Gdzie było napisane ze taki kod będzie potrzebny? Na strony nie można wejść... żałosne
@szakira_gubin Kod dostępu nie jest potrzebny do zakupu biletu. Spróbuj odświeżyć stronę.
Przykro nam, że napotykacie trudności z zakupem biletów, ale przez bardzo duże zainteresowanie zmagamy się z przeciążeniem serwerów. Pracujemy nad rozwiązaniem.
Niestety, ale nawet po wielokrotnym odświeżaniu strony nadal jest prośba o kod. Czy możemy dostać tutaj informację kiedy ta usterka zostanie usunięta?
Mam to samo !!!!!!!!!! To żart chyba- brak jakichkolwiek informacji o kodzie dostępu co to ma być???
Niestety dalej jest potrzebny, nie mogę przejść do następnego kroku, bez tego kodu
Jest napisane, że wykorzystałem kod, a nic takiego nie miało miejsca (bo strona się zawiesiała, a kod został wykorzystany). Gdzie można to zresetować?
Mam to samo!!!!!!!!!!!!!! kod dostepu ?????? skąd wziąć?????