Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
próbuję właśnie kupić bilet na koncert na rok 2023 na Podsiadło.
Po wybraniu opcji Kup bilet - pojawia się strona i komunikat "ups cos poszło nie tak"
Odświeżanie nic nie daje.
Proszę o weryfikację.
Żałosna ta sprzedaż, kupuj w ślepo, najlepiej z wykorzystaniem bota. Czuję się oszukany.
@michal-wachowski Oszustwo ma ściśle określoną definicję i wątpię, że została ona tutaj spełniona 🙂
Po prostu chętnych było kilka/kilkanaście razy więcej niż biletów - przecież to normalne i mi też nie udało się kupić biletów.
Dokładnie taka sama sytuacja dzisiaj i to o 12:03 kiedy są miejsca na stadionie, a ja kodu dostępu nie mam. Wielka akcja najwyraźniej dla wybranych... Bo miejsca było widać a żąda kodu dostępu...
Witam. Szkoda ze taka sytuacja miała miejsce, gdyż jako pierwszy zalogowałem się na 4 kontach na 4 urządzeniach i wszędzie wymagało wpisanie kodu. Po przelogowaniu konta również pojawił się taki komunikat. W związku z powyższym.prosze o interwencję w sprawie.
No właśnie o co chodzi z tym kodem? Bilet mogę zarezerwować, ale nie mam kodu. Ock.
dokladnie, miejsc pelno jeszcze jest - przedsprzedaz a kody dostepowe blokuja kupno! Skad go wziac?
Dramat, przy zasadach sprzedaży i dystrybucji powinna być informacja o jakimś ograniczeniu i wymaganym kodzie dostępowym. Wielki minus dla organizatora dystrybucji.
kod dostepu to login uzytkowanika allegro smart ja wlasnie kupilam 2 bilety 10 min temu wiec jescze sa tylko trzeba byc cierpliwym
Proszę o szczegółowa informacje dlaczego tylko wybrani, posiadający kod dostępu mogli kupić bilety?
Uważam że jest to całkowicie dyskryminacja osób którzy byli upoważnieni do zakupu biletów na koncert w dniu dzisiejszym. Jedynym warunkiem zakupu biletu było posiadanie konta Smart na Allegro, nigdzie nie było mowy o kodzie dostępu. Myślę że media powinny się zająć ta sprawą i nagłośnić ten model zakupu biletów na koncert, gdyż uważam że nie to że coś poszło nie tak, ale ze zostalismy wprowadzeni w blad przy możliwości dokonania zakupu biletów w przedsprzedaży. Może Allegro umożliwi każdemu kto nie zakupił biletu w dniu dzisiejszym bo nie miał kodu dostępu na zakup biletów takich jakie każdy z Nas chciał zakupić i wyjdzie z "twarza" z tej sytuacji?
Zobaczymy.
To jak strona sie zawieszla albo rzucala bledami to kpina. Ja rozumiem duze zainteresowanie, ale do tego mozna sie przygotowac. Tak dlugo mnie przekierowywalo na strone, ze mimo iz 12:02 dotarlem do mozliwosci zakupu, kod dostepowy nie podstawil sie automatycznie. Cala akcje oceniam bardzo negatywnie.
Dokładnie to samo...
Ja dotarłam o 12.01 i też pytało o kod dostępu, a miejsc było jeszcze od groma, co to za kpiny. Dodam, że chciałam kupić bilet VIP, a wątpię, żeby się na takie od razu ludzie rzucili, że po minucie już są niedostępne.
Ja kupiłem 10 minut temu, nie pytano o żaden kod dostępu. Znalazłem jeszcze w 3 rzędzie miejsca
12.01 i już wołał kod dostępu..jedna wielka żenada, bilety widmo
A jak uzyskać kod dostępu?
Cześć w co trzeba kliknąć aby uzyskać jakiś kod dostępu potrzebny przy zakupie biletów w przedsprzedaży?
Też się chętnie dowiem
Chce kupić bilet na dawdia podsiadło nie mam kodu - skad go wziąć !!!
RÓWNIEŻ PROSZĘ O POMOC Z TYM KODEM
Straszna żenada z tymi kodami.
Wszedłem o 12 wybrałem miejsca a o kodzie dostępowym który był potrzebny nie było nigdzie informacji.
Jak zwykle Allegro zawiodło