anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[2.10.2025] Brak ciemnego motywu

Izofeu
#7 Wielbiciel

Dzisiaj z Allegro zniknęła opcja czarnego motywu - włączył mi się biały, i nie mam opcji uruchomienia czarnego. Jeszcze kilka dni temu normalnie miałem czarny motyw, a dzisiaj nie da się go włączyć i mam całe allegro białe.

Izofeu_0-1759415087095.png

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Client:47102660
#8 Zapaleniec

To samo u mnie. Tylko podstrony ofert (/oferta/) ocalały w ciemnym trybie z jakiegoś powodu, reszta na biało.

oznacz moderatorów

almaak
#9 Pomysłodawca

U mnie identyczna sytuacja, Windows 10 w ciemnym motywie i tak samo Allegro.
Myślałem że u mnie jest jakiś problem ale jak się okazuje, jednak nie bo widzę, że inni też mają to samo.
Jestem tak przyzwyczajony do ciemnego motywu że gdy włączyłem Allegro to mało mi oczu nie wypaliło.
Naprawcie to jak najszybciej bo nie da się korzystać.

oznacz moderatorów

Droply
#1 Nowicjusz

Jak włączyć ciemny motyw na allegro? do dnia dzisiejszego miałem czarny motyw nic nie zmieniałem nagle boom mam obrzydliwy biały motyw aż się odechciewa korzystania z tego serwisu, wersja systemu motyw mam ciemny, w prawym dolnym rogu na allegro były 3 opcje do wybrania motyw, preferencje systemu, jasny, ciemny, teraz ciemnego nie ma czy to z powodu jakiś prac prosze o odpowiedź bo białe allegro to dla mnie paskudztwo z którego nie bede krozystał na pewno

oznacz moderatorów

Whizard-Shop
#8 Zapaleniec

Kolego/koleżanko podpinam się. Wali po oczach strasznie. Do wyboru mam tylko jasny motyw.... To jest porażka 

oznacz moderatorów

rozwell69
#8 Zapaleniec

Coś skopali, a w ustawieniach nie wiedzieć czemu brakuje opcji ustawienia ciemnego motywu na sztywno:
allegro-wybór-motywu.png

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Droply @rozwell69 @Whizard-Shop 

u mnie się zmienia jak zmieniam widok jak kupuje, czarny mam przy zakupie prywatnym a biały mam przy firmowym, musicie ustawić na dole oddzielnie dla każdego widoku i Allegro i Allegro Biznes 🙂

kostas11_1-1759422239929.jpeg

________
Κώστας
oznacz moderatorów

rozwell69
#8 Zapaleniec

@kostas11 niestety nie ma to związku, oba są białe. Allegro już przyznało, że wie o problemie.

oznacz moderatorów

jozwiak201
#9 Pomysłodawca

mam problem z trybem ciemnym na stronie Allegro, używam przeglądarki Google Chrome. Pomimo ustawienia trybu ciemnego, strona czasami uruchamia się w trybie jasnym, bez wyraźnego wzorca.

Podjąłem już następujące kroki:

• Wyczyściłem pamięć podręczną i pliki cookies

• Sprawdziłem działanie w trybie incognito

• Wyłączyłem wszystkie rozszerzenia

• Zaktualizowałem Chrome do najnowszej wersji

A problem nadal występuje.

Proszę o sprawdzenie, czy to błąd po stronie serwisu i ewentualne wskazówki naprawy.

oznacz moderatorów

Client:47102660
#8 Zapaleniec

U mnie za to dziś pojawił się problem z trybem ciemnym/jasnym w Firefox (wersja 143.0.3, ale już na tej było dobrze, więc raczej nie wina Firefoxa).

W Windows mam tryb ciemny, zawsze aż do dziś całe Allegro było podobnie na ciemno, czyli tak jak chcę, nagle od dziś wszystkie strony Allegro są na jasno Z WYŁĄCZENIEM podstron konkretnych przedmiotów (/oferta/), które nadal są na ciemno jak były.

Nic nie przestawiałem w systemie ani przeglądarce, w ustawieniach konta Allegro jest włączone "wygląd: motyw urządzenia", więc nie wiem skąd nagle taka zmiana, podejrzewam, że problem raczej po stronie Allegro? Da się to niby naprawić wtyczkami, ale nie wygląda zupełnie jak trzeba.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:47102660 @jozwiak201 Wiemy już o tym problemie. Zespół techniczny pracuje nad jego usunięciem.

Przepraszamy za nieprawidłowości.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

jozwiak201
#9 Pomysłodawca

Ja zresetowałem przeglądarkę i nic nie pomogło. Więc wina po stronie allegro, oby szybko naprawili ten błąd. 

oznacz moderatorów