anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

prośba o pilny kontakt w sprawie omyłkowo udostępnionego poufnego pliku w dyskusji

Blu420
#7 Wielbiciel

Jak wyżej, prośba o pomoc któregoś z moderatorów o telefon od pracownika allegro, sprawa zgłoszona a czas gra dla mnie ważną rolę... bardzo proszę o pomoc matt_rose  @_HolaOla_ , @nat_not , @cloudcloud 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Blu420 jeśli chcesz porozmawiać z naszym pracownikiem telefonicznie, rozmowę możesz zamówić tutaj

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ jemu chyba chodzi o to że wrzucił w dyskusję jakiś załącznik z danymi objętymi RODO i by ktoś w tej dyskusji z moderował / usunął ten załącznik z danymi wrażliwymi zanim sprawa walnie

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@az1rael nie zmienia to faktu, że w takiej sytuacji potrzebujemy oficjalnego kontaktu przez formularz, który wskazałam. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ podejrzewam że oficjalnym kanałem sprawa się rypnie bo to za długo potrwa nie masz jakiś możliwości zadziałania / przyspieszenia by ktoś się przyjrzał temu załącznikowi? edytujecie z danych osobowych forum bardzo szybko więc czy tu nie da się podobnie szybko podziałać?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Blu420 machnij zgłoszenie przez oficjalny formularz i podaj moderatorce jakieś oznaczenie tego zgłoszenia może coś przyspieszy

oznacz moderatorów

jabollus
#12 Orędownik

Ktoś zgłaszał tutaj podobnym przypadek niedawno.

Z tego co pamiętam, nie dało się usunąć pomyłkowo załączonej w Dyskusji deklaracji PIT.

oznacz moderatorów