Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wyżej, prośba o pomoc któregoś z moderatorów o telefon od pracownika allegro, sprawa zgłoszona a czas gra dla mnie ważną rolę... bardzo proszę o pomoc matt_rose @_HolaOla_ , @nat_not , @cloudcloud
@_HolaOla_ jemu chyba chodzi o to że wrzucił w dyskusję jakiś załącznik z danymi objętymi RODO i by ktoś w tej dyskusji z moderował / usunął ten załącznik z danymi wrażliwymi zanim sprawa walnie
@az1rael nie zmienia to faktu, że w takiej sytuacji potrzebujemy oficjalnego kontaktu przez formularz, który wskazałam.
@_HolaOla_ podejrzewam że oficjalnym kanałem sprawa się rypnie bo to za długo potrwa nie masz jakiś możliwości zadziałania / przyspieszenia by ktoś się przyjrzał temu załącznikowi? edytujecie z danych osobowych forum bardzo szybko więc czy tu nie da się podobnie szybko podziałać?
@Blu420 machnij zgłoszenie przez oficjalny formularz i podaj moderatorce jakieś oznaczenie tego zgłoszenia może coś przyspieszy
Ktoś zgłaszał tutaj podobnym przypadek niedawno.
Z tego co pamiętam, nie dało się usunąć pomyłkowo załączonej w Dyskusji deklaracji PIT.