Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam zamowilem czesci do skutera już wczesniej bralem cos od tego sprzedajacego u bylo ok ogólnie paczka powinna być dzisiaj w paczkomacie a nie została nawet nadana niestety niemoge sobie pozwolić na dalsze czekanie 23 zamówiłem i zaplacilem nie moge włączyć dyskusje poniewaz kaza mi byc cierpliwym i czekac a ja niestety czekac nie moge bo te czesci sa mi potrzebne bo dojezdzam skuterem do pracy co dalej?
Skontaktuj się ze sprzedawcą, po za dyskusją istnieje jeszcze wiele form kontaktu.
@domenesq sprzedawca też człowiek , piszesz ,że poprzednio było ok , może coś stanęło na drodze , w szczegółach zakupu Masz przycisk ,, zapytaj o zakup,, , dyskusja nie jest jedyną formą kontaktu ze sprzedawcą .
@domenesq Możesz skorzystać z opcji "zadaj pytanie", ewentualnie zadzwonić do sprzedawcy (byle nie o 7 rano 🐭)
Nie ma nr telefonu od wczoraj napisalem 2 wiadomosci w opcji zadaj pytanie sprzedajacemu zero reakcji w opniach znalazłem ze już tak komuś zrobil tak więc nie jestem pierwszy sorry ale nie moge czekac bo te czesci sa mi bardzo potrzebne tak to zamówił bym od innego dostawcy
@domenesq Musi być numer telefonu: albo w "informacji o sprzedającym", a przynajmniej w mailu potwierdzającym zakup.
@domenesq Proszę, wskaż numer tego zamówienia.