Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej
Mam problem
Zawsze staram się płacąc kartą nie zapisywać jej na żadnych serwisach internetowych
Na allegro dziś pojawił się problem
Nie mam opcji "użyj " tylko mam wyłącznie "użyj i zapisz" na co się nie zgadzam...
Bo co mam za każdym razem po zakupach usować kartę
Czy można to gdzieś zgłosić czy po prostu trzeba zmienić stronę na której się kupuje
tak to wyglada
@Client:46154650 I tak jest,niestety, ale dopytaj:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a6fe4e24-acd7-4b52-b57f-1abd203cbd12
minął ponad tydzień, a ta sama sytuacja przytrafia się nadal. 🙄 (U mnie w Chrome na Macu.) Bardzo niefajne doświadczenie. 😒
@Client:46154650 Spróbuj zmienić przeglądarkę. Poza tym możesz to wyjaśnić na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a6fe4e24-acd7-4b52-b57f-1abd203cbd12
Dzięki moi drodzy
Zamówiłem sobie rozmowę telefoniczną na sobotę i dam znać co mi powiedzą
Ez sensu dodawać i usuwać za każdym razem
@Client:46154650 Czy zrzut, który tutaj wstawiłeś to płatność przez aplikację czy wersję mobliną strony?
Wersja mobilna strony
Co chyba moim zdaniem nie ma znaczenia...jest to niedopracowanie lub celowe wymuszanie zapisu danych karty płatniczej by np allegro Smart samo się przedłużyło a.my dostaniemy tylko informacje na email...
Edit
Z aplikacji nie korzystam nie lubię jak szukam czegoś w google a później otwiera się apka
@Client:46154650 Masz zapisać kartę, proste.
No tak musiałem zrobić a po 30 sekundach karta zostaje usunięta...
Taki paradoks
@Client:46154650 No nie wszyscy o tym pamiętają, żeby usunąć a później piszą że samo pobrało.
@Client:46154650 Skonsultowałam sytuację dotyczącą Twojej płatności i powinieneś mieć dostępną również opcję płatności bez zapisywania karty. Wyjaśnimy to z zespołem technicznym, ale potrzebujemy od Ciebie więcej szczegółowych informacji, dlatego spodziewaj się proszę niebawem wiadomości mailowej od nas w tej sprawie.
@Client:46154650 Dokładnie tak. Zmuszanie do zapisania karty obojętnie jaką metodą jest niedopuszczalne. Chcesz zapłacić kartą, masz takie prawo, i nie możesz się wywiązać z zawartej umowy ze sprzedawcą, bo Allegro wymusza zapisanie karty.
Smart za 8.99 miesięcznie to lepszy interes dla Allegro, niż Smart za 12 miesięcy za 49 zł 🙂
Smart był ostatnio za 36zl albo jakoś tak na rok
Ale fakt faktem że jak ktoś kupuje czasem to Smart na miesiąc czasem wychodzi taniej niż przesyłka
A później jest zonk bo po miesiącu kolejne 8.99 leci bo się karta zapisała
@Client:46154650 No widzisz, jakie to proste.🤣
@Client:46154650 Przełączenie widoku strony na wersję dla komputerów nie pomaga?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄