Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam pytanie, czy istnieje możliwość filtrowania wyszukiwarki tak, aby pokazywała tylko sprzedawców, którzy wysyłają swój towar poza granicę Polski?
@Acid_plchyba nie, musisz wejść w każdą aukcję, sprawdzić w sczegółach dostawy koszt wysyłki do Polski, zmienić ręcznie za zagranicę i wtedy pokazuje się koszt do danego kraju, o ile kupujący udostępnia.
Odnawiam pytanie. Czy cos sie zmienilo w tej kwesti? Nie ukrywam ze filtr wyszukiwania wysylek zagranicznych bylby super pomocny!
@Acid_pl no właśnie kwestia jest taka, że to sprzedający decyduje o tym czy wysyła, czy nie. Jest filtr "wysyłka z Polski". Natomiast w drugą stronę niestety nie. Zgłosiłam Twoją propozycję, jako sugestię. Odezwę się w tej sprawie za jakiś czas 🙂
@cloudcloud @nat_not A ja mam inne pytanie... Zaznaczyłem wysyłkę z Polski aby odsiac Chińczyków. A wynikach dalej firmy Azjatyckie, tylko tyle że teoretycznie mają zwroty na terytorium Polski ( słynne Słubice ) - jak oni to omijają?
@pinsplash Prześlij link do wyników wyszukiwania i numer przykładowej oferty, o którą chodzi.
Piszą, że wysyłają z Polski.