Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dziś zauważyłem ze nie mam możliwości dodania oferty do obserwowanych. Jest tylko opcja Udostępnij. Mam nadzieje ze to tylko tymczasowy błąd... Czy zaszły jakieś zmiany w tym temacie?
@RPerla Czy możesz wskazać dokładny numer lub link do oferty, której dotyczy ta sytuacja?
Na Androidzie jest ta opcja. Normalnie jest napisane "Obserwuj" I jest OK.
Natomiast na Windowsie 7 jej nie ma. Była i zniknęła. Zostało to zastąpione jakąs gwiazdką nie wiadomo po co ale jej tez nie ma. Szkoda słów na takie zmiany.
Ja mam 7 i 10. Na obydwu systemach na 3 róznych przeglądarkach ( Comodo, Opera i Firefox), na laptopie i komputerze stcjonarnym gwiazdka jest na środku, fakt że bez opisu.
Wyczyść pamięć podręczną, cache przeglądarki, ciasteczka. Rób to co jakiś czas najlepiej specjalnym programem (np. CCleaner-są darmowe wersje), a nie z poziomu przeglądarki. Ew. najpierw przeglądarka, a potem CC
Dotyczy wszystkich. Kiedyś było pole z opisem "obserwuj" a teraz jest anonimowa gwiazdka która dotyczy tego samego procesu ale trzeba się domyślić albo znaleźć takie forum jak to. A chyba przy zmianach nie o to chodzi, żeby było trudniej i głupiej?
Ja mam po prawej stronie od udostępnij, gwiazdka.😁