Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Rozpisałeś się i zajęło Mi trochę czasu na przeczytanie, więc krotko odpiszę- nie wyłączą.
Nikt tego nie rozumie jak i wielu innych podobno ułatwiających zarówno zakupy jak i sprzedaż zmian. Ważne, że pomysłodawca premię zgarnął, realia korpo. Do tego wielowariantowość leży i kwiczy, wystawianie ofert z katalogu to katorga, podawanie nie prawdziwych czasów dostawy i zwalanie winy na sprzedawców, przymusowe najgorsze formy dostawy i również zwalanie związanych z nimi problemów na sprzedawców. Cudny panel statystyk i związane z nimi bezsensowne tworzenie sporów sprzedających z kupującymi, podobnie z czarna listą.... Wszędzie zalew chińczyków, posty w stylu kupiłem z wysyłką z Polski, czemu mam odsyłać do Chin już nie dziwią... Kurierzy w smarcie też już chyba z kilkadziesiąt postów wkurzonych klientów było i nic... Wszystkie najważniejsze informacje o ofercie muszą być poukrywane po dziwnych zakładkach, a potem same nie porozumienia. Tu oferty są usuwane za tekst" w razie wątpliwości zapraszam do kontaktu przez zakładkę kontakt", do tego błędy w katalogu i potem zdziwienie, ze kupiłem co innego niż kupowałem xD. Można tak wylewać żale przez tydzień i co dzień kilka nowych rzeczy się dopisze, a oni i tak to maja gdzieś...
Jesteś wybrańcem szczęśliwcem wyznaczonym przez Allegro do braku rozłączenia ofert.
Nie rozlaczysz ofert Allegro prowadzi testy które potrwają 2 miesiące, u mnie jest to samo
Kiedy się to skończy???!!!
Podobno testy mają potrwać do 9 lipca , ale mogą się przedłużyć .
Ja też jestem niezadowolony chciałbym mieć normalny widok ofert
Podczas wyszukiwania produktów są one połączone i nie mam możliwości ich rozłączyć dlaczego ?
@lukasz20023_2008 Cześć 🙂 Testujemy różne wersje listy ofert i produktów, a to powoduje, że część użytkowników nie widzi opcji rozłączenia tych samych ofert. Ten test potrwa do 30 kwietnia.
Jeśli chcesz zmienić widok, to spróbuj skorzystać z innej przeglądarki lub innego urządzenia.
Jest już maj, dlaczego dalej jest to włączone? Nie chcemy tego
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam,
zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie mojego konta z możliwością widoku rozłączonych ofert. Niestety od 1 kwietnia 2024 nie widzę nawet przycisku rozłączenia ofert w wyszukiwarce allegro i muszę wyszukiwać wszystko na koncie żony…
Pozdrawiam
Rayze
P0onieważ Allegro wyłączyło ta opcję, najpierw pisali że to testy ale tak zostało.
Znika przycisk "rozłącz te same produkty" proszę o informację jak ustawić wyszukiwarkę aby nie łączyła tych samych produktów przycisk rozłącz te same produkty znika czyszczenie plików cooki nić nie daje
Jesteś w grupie testowej która nie posiada tej opcji. Moja rada, wyloguj, poszukaj, spisz nr oferty i dopiero kupuj 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Znika przycisk "rozłącz te same produkty" proszę o informację jak ustawić wyszukiwarkę aby nie łączyła tych samych produktów przycisk rozłącz te same produkty znika czyszczenie plików cooki nić nie daje
Nie ustawisz, to działanie Allegro i tak ma być.😐
Czy Pani moderator może odpowiedzieć we wcześniejszym wątku, dlaczego nie można rozłączyć ofert produktów? Dlaczego unikacie odpowiadania w tym i podobnych tematach, podczas gdy we wszystkich innych jesteście aktywni? Po co jest allegro gadane, skoro macie gdzieś zdanie użytkowników?
@resistdj zdanie naszych klientów jest dla nas bardzo ważne. Po to m.in. stworzyliśmy Gadane - serwis społeczności klientek i klientów Allegro. Słusznie zauważyłeś, że testujemy różne opcje wyświetlania listy wyszukiwania. Nie jest to błąd czy wina aktualizacji. Zwiększyliśmy po prostu grupę kupujących korzystających z elementów produktyzacji, które obecnie wyświetlamy na Allegro. To test, z którego nie można się wypisać. Sugeruję, aby powoli przyzwyczajać się do takiego widoku, bowiem z czasem może on być tradycyjnym w Allegro.
@ayo80 Skoro zdanie klientów jest dla was takie ważne to czemu nie słuchacie naszych sugestii tylko zwykle robicie wszystko na przekór.