Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie da się rozłączyć ofert - allegro testuje nowy wygląd - i bezczelnie nas zwykłych użytkowników oszukuje.
Jeśli tylko kupujesz musisz założyć nowe konto i liczyć że szybko nie włączą Ci na siłę tego widoku.
Jeśli sprzedajesz - to zacznij szukać innej platformy.
Z tym nowym widokiem szukam płyt głównych do komputera - tylko licytacje około 307 wyników - a uwaga wyświetla się tylko około 30. Co z resztą muszę szukać z innego konta i z innego kupować ale beż opcji smart - bezczelne złodziejstwo.
Walka z allegro to walka z wiatrakami - o co mam ich pozwać smart kosztuje około 50 zł szkoda się o to sądzić a jak nie podoba mi się wygląd serwisu - zawsze można wybrać konkurencje.
@Client:45824277 1 października 2024 r. będą to mieli wszyscy obowiązkowo 🙂
kliknij to nie będzie połączone 😄
Client - ze smarta można zrezygnować. Zwracają kasę. Trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość, bo trwa to 2 tygodnie. Co jest dla mnie kolejnym szczytem głupoty (ja ze smarta, zrezygnowałem 8 sierpnia. Jutro pospłacam co mam pospłacać i zamykam definitywnie konto).
Jestem na tej samej drodze. W zasadzie sprzedaż umiera niezależnie od serwisu handlowego, w stosunku do poprzedniego roku dziadostwo i katastrofa, a kupuję na tyle rzadko, że bez problemu dostanę te rzeczy w podobnej cenie stacjonarnie, ewentualnie u Azjatów, bez pośredników, bez uszczęśliwiania mnie na siłę na różnorakie sposoby.
Mam takie spostrzeżenie: czy i u Was też zmienił się sposób wyświetlania konkretnej oferty? Mam na myśli sytuację, w której opis nie mieści się na stronie i trzeba kliknąć w opcję "Rozwiń opis". Ostatnio zauważyłem, że opis nie rozwija się do dołu, tylko wyskakuje okno z boku. O co to chodzi, co to za kolejne kretyńskie "udogodnienie" ze strony Allegro?
Tak, to kolejne "udoskonalenie". Aktualnie, to się nawet przycisk do rozwinięcia opisu nie ukazuje u mnie. Mogę se obrazki pooglądać jeszcze.
Spece, geniusze, tytani Polskiego e-commerce! xD
Coraz mniej przycisków! Usuńmy wszystkie!
A z innej beczki, szybko zaczęło być widać spadek ilości ofert w mailingu z moich subskrybowanych sprzedawców (przynajmniej u mnie). Z jednej strony martwi, z drugiej cieszy. 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Lollegro pay spłacone, zamykajcie konto. Decyzja nieodwołalna.
@JohnnyKnoxville to już nie dasz panu szefowi allegro zarabiać na sobie?
No nie ładnie !!
"36 mln zł (31,2 mln zł w 2022 roku) - tyle zarobił w minionym roku zarząd Allegro. Roy Perticucci, prezes firmy, otrzymał 10,26 mln zł i było to wynagrodzenie wyższe aż o 325 proc. względem ubiegłego roku (2,42 mln zł od września do grudnia 2022)"
Dodamy, że ten ekspert utopił A z USA jako zarzadzający w Europie Środkowej i Wschodniej (wielki sukces ostatnie miejsce wśród marketplace), wcześniej zarządzał siecią hipermarketów i supermaketów TE z UK w naszej części Europy, tak tej samej którą tylko najstarsi górale pamiętają, bo z hukiem padła. Więc "ekspert" dostaje kasę na wykończenie Allegro.
BINGO !
...za wykończenie Allegro.
To się właśnie dzieje.
Taki Sasin xD
nie usuniesz, co więcej od 1 października spotka to wszystkich użytkowników. Nikomu się to nie podoba, każdy psioczy, sprzedaż pewnie mocno pójdzie w dół ale @llegro wie lepiej czym cię uszczęśliwić. Tak jak kiedyś Wielki Brat
Witam mam problem a mianowicie po zalogowaniu na koncie brak opcji rozłącz te same oferty po wylogowaniu się wszystko działa
To tak ma być, wiele miesięcy walczymy z Allegro z tym, już tak zostanie.☹️
Ale brat ma konto też u niego działa to ja już nie wiem o co tu chodzi
O to, że jednym jeszcze działa, a innym już nie. Od chyba 1 Października zepsuje się u wszystkich 😉
To nawet nie pisz do allegro że im coś nie działa. Barany tam pracujące twierdzą, że prosze wyczyścić cahe przeglądarki, wyłączyć wtyczki itp. A tymczasem prowadzą zgodnie z Regulaminem testy na wybranej grupie. I pomimo to że na każdym zapytaniu którym coś nie działa. Wysyłam im informacje wytykam błędy a oni że to sytuacja przejściowa, i się rozwijają.
Kiedyś istniało coś takiego jak ''połącz - rozłącz oferty'', a od kilku miesięcy tego już nie ma. Dziś wszedłem na allegro, aby sprawdzić czy coś się zmieniło i jak widzę nadal serwis podąża szlakiem zniechęcania użytkowników do siebie. Kiedyś działał sposób z ''wyczyść cookies'' ale jak widać już i z tej metody wyleczyli klientów. Uszczęśliwiania na siłę nieszczęściem ciąg dalszy.
Oby tak dalej, to w końcu jakaś rozsądna konkurencja może powstanie.
Mam takie wrażenie, że to trend globalny- rozkładanie przedsiębiorstw od środka. Stocznie, PKP, Lasy Państwowe, wiele innych i takie Allegro... Niestety nie wygląda to dobrze. Lakoniczne wyjaśnienia i odpowiedzi Allegro tylko potwierdzają, że nie tworzą zmian dla użytkowników i sprzedających, tylko dla kasy. Cytat:
"Dlaczego to robimy
Z naszych testów wynika, że kupujący, którzy korzystają z listy produktów:
..."
Problem jest taki, że przez 3 lata dobrowolnie korzystał z tego niewielki odsetek użytkowników i to pewnie na nich opierają swoją tezę. Od 3 miesięcy kiedy zwiększyli ilość "testujących szczęśliwców" ich demagogia upadła obnażając prawdziwe dane. Nie cofną się bo cyferki są zbyt piękne, żeby nie zaryzykować. Użytkownicy popłaczą i się przyzwyczają bo zawsze tak było. Oby nie tym razem. Życzę Allegro, żeby odbiło im się to wielką czkawką za olewanie ludzi, dzięki którym zarabiają krocie.
nie przyzwyczaję się nigdy, w katalogu jest przeogromny bałagan i znaleźć coś tam jest masakrą, w drugą stronę jak się przedaje coś co nie idzie skatalogować (robione na zamówienie) nie ma opcji znalezienia.
jak oni to wprowadzą na stałe to ja już tam nic nie kupię.