Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zareklamowałem halogen który przestał świecić pod koniec okresu gwarancji niestety sprzedający nie odpowiadał na wiadomości. Złożyłem wniosek do allegro protect o zwrot pieniędzy minęło ponad dwa tygodnie i nie mam odpowiedzi a rozmowa została zamknięta poproszę o pomoc.
@expres122 Udziel proszę odpowiedzi doradcy w sprawie mailowej numer 37019661. 🙂
@expres122 @w_kiwi od kiedy ap dotyczy napraw gwarancyjnych? Rękojmi to czasem jeszcze tak ale bez przesady.
może coś wcześniej źle opisałem ale tak sie zakończyła rozmowa:
@mdrogeria @kostas11 no nie wierzę
@az1rael kupujący musi być zadowolony bo przestanie kupować na allegro. A na miejsce sprzedawcy zawsze się jakiś nowy znajdzie 😅
@Client:44052296 zawsze może zostać osa z smartem jako monopolista sama w swojej sprawie ferująca wyroki i co nam zrobisz
w co nie wierzysz? to mało istotne. Proszę o pomoc jak wrócić na czat z konsultantem żeby zapytać czy reklamacja jest zaakceptowana
Jeśli chodzi ci o dyskusję to 1 zamknęła sie automatycznie po 30 dniach jak nieoznaczyłeś jako rozwiązana. Przywrócić mogą moderatorki trzeba tylko poprosić i kliknąć oznacz moderatorów
w którym miejscu na stronie można o to poprosić
jak wpisujesz to co chcesz napisać w okienko po prawej stronie powyżej okienka czatu masz na zielono oznacz moderatorów @expres122
@expres122 Jak Allegro zamknęło to powinieneś mieć możliwość ponownego otwarcia, nie możesz prosić tu: ale w dyskusji napisz że reklamujesz z tytułu rękojmi wówczas to sprzedawcy musi reklamację rozpatrzyć a nie gwarant.https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2c798b65-a629-4d86-8fde-ab93de1c4166
@expres122 napisał(a):
w co nie wierzysz? to mało istotne. Proszę o pomoc jak wrócić na czat z konsultantem żeby zapytać czy reklamacja jest zaakceptowana
Jaka reklamacja, jaka akceptacja allegro, złożyłeś pismo reklamacyjne sprzedawcy, lub gwarantowi, pisanie na allegro jak sprzedawcy już tu nie ma nic nie da, odszukaj go jak prowadzi firmę i złóż reklamację z tytułu rękojmi masz dwa lata a jak zakup był w zeszłym roku to po roku Ty musisz udowodnić że wada byłą w produkcje w momencie sprzedaży, lub z tytułu gwarancji adres i zasady masz w karcie gwarancyjnej.
Allegro nie jest stroną transakcji i protect nie służy do rozpatrywania reklamacji za sprzedawcę 😄
@expres122 A jak to się wszystko wydarzyło?