anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak punktów Allegro Share

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

Witam,poleciłem osobie Allegro Share,ona dołączyła do program i za to mam 300pkt oczekujących,natomiast ta osoba poleciła innemu użytkownikowi produkt w ciągu 30 dni który zakupiła i miałem otrzymać za to jeszcze 200pkt Allegro Share a ich nie otrzymałem.Użytkownik,któremu poleciłem Allegro Share ma na koncie oczekujące punkty za zakup polecanego produktu kolejnemu użytkownikowi,proszę o pomoc
obraz_2025-11-29_201331482.png

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@Jackazz_one czy możesz podać login konta znajomej, o której piszesz oraz numer zamówienia, za które ona otrzymała punkty, a Ty nie? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

login chyba - [edycja]
mail na Allegro: edycja 

nr zamówienia 161b9b30-cc85-11f0-9a4d-4d95dfcea10a

oznacz moderatorów

la_nika

@Jackazz_one dziękuję! Konsultuję to i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

Dobrze,czekam na jakieś info

oznacz moderatorów

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

I co dalej z tym,200 punktów które miałem otrzymać przez ten program dalej nie mam

oznacz moderatorów

la_nika

@Jackazz_one sprawdziliśmy to, punkty zostały przyznane. 
Mają status (pending-oczekujące) przez 20 dni od daty zakupu. Jest to okres, w którym sprawdzamy, czy transakcja została dokonana zgodnie z Regulaminem Programu i nie została zwrócona, po tym czasie będą widoczne w Ciebie w panelu. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

Nie wydaje mi się,żeby punkty były za to przyznane,mam oczekujące punkty ale jest to za polecenie produktu komuś innemu,oraz dołączenie innej osoby z mojego polecenia-300pkt,a chodzi mi o 200pkt które miałem otrzymać gdy ktoś zrobi zakup z polecenia osoby,która dołaczyła z mojego linku Allegro Share 

Jackazz_one_0-1764606214740.png

oznacz moderatorów

la_nika

@Jackazz_one zapewniam, że to sprawdziliśmy. 
Za zakup z 28 listopada (nr zamówienia: 161b9b30-cc85-11f0-9a4d-4d95dfcea10a) otrzymałeś punkty, rzeczywiście jest to inne konto, niż to które podałeś, ale sprawdzamy to po numerze zamówienia. 
Więc jeśli mamy sprawdzić inne zamówienie, podaj proszę jego numer. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów