Witam,poleciłem osobie Allegro Share,ona dołączyła do program i za to mam 300pkt oczekujących,natomiast ta osoba poleciła innemu użytkownikowi produkt w ciągu 30 dni który zakupiła i miałem otrzymać za to jeszcze 200pkt Allegro Share a ich nie otrzymałem.Użytkownik,któremu poleciłem Allegro Share ma na koncie oczekujące punkty za zakup polecanego produktu kolejnemu użytkownikowi,proszę o pomoc
@Jackazz_one czy możesz podać login konta znajomej, o której piszesz oraz numer zamówienia, za które ona otrzymała punkty, a Ty nie?
login chyba - [edycja]
mail na Allegro: edycja
nr zamówienia 161b9b30-cc85-11f0-9a4d-4d95dfcea10a
@Jackazz_one dziękuję! Konsultuję to i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Dobrze,czekam na jakieś info
I co dalej z tym,200 punktów które miałem otrzymać przez ten program dalej nie mam
@Jackazz_one sprawdziliśmy to, punkty zostały przyznane.
Mają status (pending-oczekujące) przez 20 dni od daty zakupu. Jest to okres, w którym sprawdzamy, czy transakcja została dokonana zgodnie z Regulaminem Programu i nie została zwrócona, po tym czasie będą widoczne w Ciebie w panelu.
Nie wydaje mi się,żeby punkty były za to przyznane,mam oczekujące punkty ale jest to za polecenie produktu komuś innemu,oraz dołączenie innej osoby z mojego polecenia-300pkt,a chodzi mi o 200pkt które miałem otrzymać gdy ktoś zrobi zakup z polecenia osoby,która dołaczyła z mojego linku Allegro Share
@Jackazz_one zapewniam, że to sprawdziliśmy.
Za zakup z 28 listopada (nr zamówienia: 161b9b30-cc85-11f0-9a4d-4d95dfcea10a) otrzymałeś punkty, rzeczywiście jest to inne konto, niż to które podałeś, ale sprawdzamy to po numerze zamówienia.
Więc jeśli mamy sprawdzić inne zamówienie, podaj proszę jego numer.