Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W "kupuję i płacę" wpisuje się już odebrane Monety, ale żeby je mieć na koncie trzeba wpisać kod od Żywca w aplikacji mobilnej, a jak aplikacja mobilna znikła to gdzie ?
@Client:102026946 Promocja działa tylko w aplikacji mobilnej, więc jeśli chcesz z niej skorzystać, musisz pobrać aplikację Allegro.
...no właśnie zniknęła z aplikacji mobilnej (bo mam takową) i nie ma gdzie wpisać. Można coś z tym zrobić?
To spróbuj przeinstalować.
Już to robiłem i dalej nic....:-(
@Client:102026946 Abym mogła to skonsultować dodaj proszę zrzut całego ekranu. Ten wyżej jest nieczytelny. Ewentualnie możesz wysłać zrzut na adres spolecznosc@allegro.pl podając w treści link do bieżącego wątku.
@Client:102026946 Ikonka oznaczająca monety to ta żółta, którą widzisz jako "Kupuj taniej". Co się dzieje, gdy w nią klikniesz?
...wyświetla się instrukcja "Jak zbierać monety" ale nie ma nigdzie pola w które można by wpisać kod na monety.
@Client:102026946 podeślij proszę jeszcze zrzut na którym będzie to widoczne.
Chcesz wykorzystać monety do zakupu?
Najpierw chcę je dodać do konta "Allegro" , a żeby to zrobić muszę wpisać je do aplikacji mobilnej która "znikła". Mam kody na monety od "Żywca" i nie można zamienić ich na monety na koncie ALLEGRO . kiedyś można było wpisać je w komputer, a teraz tylko w telefon. Po aktualizacji nie ma "ramki" do wpisywania kodów na monety, czyli teoretycznie mam monety, a praktycznie nie mam.
@Client:102026946 z jakiej wersji aplikacji dokładnie korzystasz?
8.40.0