Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@LEW433 od 4-5 dni nie zamieszcza wpisów, przecież on pisał codziennie tu na Gadane
@Agent555 może wziął urlop😉
Ajć to dobrze nie wróży. On dobrowolnie by nie zniknął...
@AnnaG-Antyki Tutaj to normalne, użytkownicy po prostu znikają. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni.
@br. a ja myślę, że się obraził
@KOGIEL_T Niewykluczone że sie obraził, może konto zmienił... nie będę spekulował kto może być jego sobowtórem. Ale na pewno ma się dobrze:
@br. Przynajmniej koniec siania dezinformacji, nakłaniania do dyskusji i podawania kopiuj wklejek bez żadnego powiązania z sprawą
Zamieszcza, zamieszcza, na jednym ze swoich kont 😏
@szymela54 Śmiało pochwal się ile masz tu kont, zabraknie odwagi!😛
@LEW433 Zabolało, co?
W tej materii niestety nie mam się czym "chwalić" - mam jedno jedyne konto od 18 lat, 7 miesięcy i 27 dni 😄
Nie oburza mnie jednak posiadanie więcej niż jednego konta w przypadku sprzedających (np. jedno do sprzedaży, drugie dla AG), albo zapasowe (np. na okoliczność ewentualnej blokady na AG).
Natomiast oburza mnie, kiedy posiadacz więcej niż jednego konta klepie "Wpunkty" samemu sobie. A to jest zwyczajnie nieuczciwe i co by tu nie mówić - mocno infantylne.
Miłego dnia, pomimo.
@szymela54 Nie ma powodu mnie boleć, żadnego. A to czy tu jestem czy nie to moja decyzja, nie wasza, czasem może być allegro jak w przeszłości, czy słusznie czy nie, to już ocena subiektywna,
@szymela54 To u niektórych to wygląda już jak "zboczenie zawodowe" i jak sobie nie klepnie to bardzo cierpi.
@kolekcjoner608 @szymela54 @Agent555 Ale przyznajcie się > brakowało nam tego niesfornego @LEW433 > każdy się o niego upominał i martwił się jego brakiem > przyznaję, że ja też > a tu zonk > znowu wyskoczył jak diabełek z pudełka😀
@Ziolko39 Ojej, przeczytałam "jak biadełek z dupełka" 😯
@kolekcjoner608 Tak, zwłaszcza "sobie". 😏