anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

cennik przesyłek kurierskich

Client:97999414
#1 Nowicjusz#
Dostawa
Przesyłka kurierska
77,00 

za 6 małych przedmiotów to dla mnie rozbój w biały  dzień i moje pytanie gdzie mogę złożyć reklamację , na pewno sprzedawca płaci za kuriera max 25 zł a wiec cała reszta idzie do jego kieszeni i pytanie moje czy to nie oszustwo. Ewentualnie gdzie mogę sprawdzić jakie koszty poniósł sprzedający za przesyłkę ? Pzdr. 
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:97999414 rozumiem, że chodzi o zamówienie nr bf9f4221-83fe-11ec-94d5-3f2e8d6b630f widzę, że płatność została anulowana. Wyjaśniam dlaczego wyszedł taki koszt dostawy, wrócę do Ciebie z informacją, gdy tylko ją otrzymam. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:97999414 pewnie początkujący sprzedawca i błędnie ustawił cennik dostaw .

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:97999414 wracam z informacjami. Nie był to błąd po naszej stronie, nie widzimy błędu przy przeliczeniu kosztów przesyłki. Zamówienie zostało policzone jako cztery przesyłki - trzy za 20 zł, jedna za 15 zł, a za jeden przedmiot doliczone jest 2 zł. Nie ma możliwości sprawdzenia jaki koszt poniósł, ponieważ zamówienie zostało anulowane. W tej sytuacji kwestię kosztu przesyłki możesz wyjaśniać ze sprzedającym.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mikeza
#21 Demiurg#

nie bardzo rozumiem co to ma wspólnego z oszustwem ? Skoro nie pasuje Ci koszt dostawy, to rezygnujesz z zakupu. Temat zamknięty. A sprzedawca może sobie ustawić koszt i 500zł, nikt mu tego nie zabroni, tylko pytanie, czy ktoś u niego kupi 🙂

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Client:97999414 Sprzedawca świadomie lub przez swoją niewiedzę ustawił pewnie jeden przedmiot na jedną wysyłkę , dlatego system allegro zliczył ci wszystkie 6 kosztów nadania .W takim przypadku aby nie dostać po statystykach sam powinien wysłać ci to w sześciu wysyłkach ,bo jak wyśle jedną to nie będzie miał jak podać ci pozostałych 5-ciu numerów nadania. 

oznacz moderatorów