Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czuje się zlekceważona i oszukana przez sprzedawcę allegro ,zamówiłam krem avene legere light hydrance nie przez aukcje allegro tylko poprzez sms ,numer sprzedawcy to [edycja] zamówiłam 18 kwietnia (mam screen rozmowy sms)powiedział że za tydzień wyślę mi krem, dziś dzwonie po 10 dniach czy wysłał produkt a Pan sprzedawca powiedział że niewysłał,spytałam przecież miał być wysłany 7dni od złożenia zamówienia, on zbywająco I lekceważąco że nic takiego nie mówił i nieobiecywał że wyślę produkt i że go nieposiada,naczekałam się a produktu niedostałam, mógł na początku powiedzieć to bym zamówiła u kogoś innego. Niemam już zaufania do sprzedawców allegro, niemam możliwości wystawić mu negatywa bo niezamawiałam poprzez stronę allegro tylko sms:(
@Client:103413027 Jak już wspomniała Sandra, jest nam bardzo przykro, że przytrafiła Ci się taka sytuacja, ale proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi. Allegro Gadane to miejsce, w którym klienci oraz sprzedawcy mogą wymieniać się doświadczeniami, a nie wyzwiskami.
@Client:103413027 Rozumiem, że sytuacja jest bardzo nieprzyjemna. Od siebie dodam jedynie, że zapewne wspomniany forumowicz wątpi, że jest to sprzedawca allegro - zostałaś oszukana poprzez dokonania zakupu przez fałszywy link, zatem nie była to strona Allegro. W takim przypadku nie możemy nic zrobić, bo transakcja odbyła się poza naszym portalem, dlatego sugeruję zgłoszenie sprawy na policję.
Weszłam na aukcje tego sprzedawcy krem avene był na miniaturce,suwakiem przesunęłam w dół na aukcji i weszłam:" o sprzedającym"tu wzięłam numer telefonu, po czym wyszłam z aukcji tego sprzedającego i wybrałam ten numer telefonu jego,zadzwoniłam i pytam o krem avene:on:że niema,ale moment sprawdzę,po chwili mówi że krem jest dostępny, ja:że Ok,to czy mogę złożyć zamówienie poprzez sms,on:tak tylko proszę podać dane do wysyłki,wysłałam dane do wysyłki, on:odpisał dziękuję za dane,i jeszcze po chwili zadzwoniłam bo chciałam spytać czy krem jest do cery mieszanej i w tym momencie już nieodebrał tel,dwa dni temu ja dzwonie do niego spytać czy wysłał krem a on:jaki krem?ja:to Pan nie wie ,ma Pan w wiadomości SMS zamówienie, on:wie Pani teraz kieruje samochodem to później zobaczę,a po chwili mówi:tak już sobie przypominam ,nie wysłałem kremu,i zbywająco:jak Pani chce to ja dzisiaj wyślę do Pani,ja:nie dziękuję, z innej strony sobie zamówię, oczywiście wkurzona byłam bo kremu u nas w mieście trudno dostać,w aptekach doz też niema w hurtowni, a on miał na aukcji i jeszcze ta wtopa że niewysłał ,może to był oszust ale aukcje miał swoją a że poprzez sms nadanie no to miał wywalone wiedział że mu niewystawie negatywa
@Client:103413027 To czy możesz podać link do tej aukcji? W opisywanej, sytuacji, jest to wciąż transakcja poza Allegro. Nie złożyłaś zamówienia przez platformę.
nie złożyłam poprzez allegro, a smsem,a aukcji niepamiętam bo wyszłam z tej aukcji,może uda mi się w historii Google odszukać link to Pani prześlę
@Client:103413027 @No ok ale czy Ty za ten krem zapłaciłaś czy jak? Bo o płatności nic nie wspominasz.
@w_kiwi @komis-bell no nie zakupiła tylko zamówiła za pobraniem i pretensje bo kremu nie wysłali... więc też nie rozumiem po co ta policja że niby nie zrealizowali zamówienia z smsa?
kur.a ani nie przeprosił jak zadzwoniłam z zapytaniem czy wysłał ten produkt naprawdę czułam się jak czub,najpierw:że on nie wie o jaki produkt chodzi, za chwilę że już sobie przypomina o który produkt chodzi, i że nic mi nieobiecywał że wyśle i że jak ja chce to może dzis wysle, ja mówię do niego:nie dziękuję ja już sobie zamówie,wiesz na Policję nie będę dzwonić **piiip**ą systemową nie jestem, ale gdybym miała możliwość puscic ze trzy negatywy na jego aukcji I żeby mu konto allegro zablokowało,po to żeby nigdy nietraktował w ten sposób klientów którzy mu zaufali...
@Client:103413027 Jeszcze raz powtarzam, że jest mi przykro, że taka sytuacja Ci się przytrafiła, ale nie ma to żadnego związku z Allegro, bo skontaktowałaś się ze sprzedawcą na własną rękę, poza portalem. Ponownie upominam Cię o zachowanie kultury wypowiedzi. Kolejny taki komentarz skończy się ograniczeniami na Twoim koncie Gadane.
@Client:103413027 Rozumiem, ale jeśli do transakcji doszło poza Allegro, to my nie mamy mocy prawnej do podjęcia działań wobec tego sprzedawcy.
.