Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czuje się zlekceważona i oszukana przez sprzedawcę allegro ,zamówiłam krem avene legere light hydrance nie przez aukcje allegro tylko poprzez sms ,numer sprzedawcy to [edycja] zamówiłam 18 kwietnia (mam screen rozmowy sms)powiedział że za tydzień wyślę mi krem, dziś dzwonie po 10 dniach czy wysłał produkt a Pan sprzedawca powiedział że niewysłał,spytałam przecież miał być wysłany 7dni od złożenia zamówienia, on zbywająco I lekceważąco że nic takiego nie mówił i nieobiecywał że wyślę produkt i że go nieposiada,naczekałam się a produktu niedostałam, mógł na początku powiedzieć to bym zamówiła u kogoś innego. Niemam już zaufania do sprzedawców allegro, niemam możliwości wystawić mu negatywa bo niezamawiałam poprzez stronę allegro tylko sms:(
@Client:103413027 jeśli kupiłaś poza Allegro, to swoją opinię dodaj tutaj :
Witaj to są profile tego nieuczciwego sprzedawcy?
@Client:103413027 jeśli nie pomyliłaś numeru telefonu, to tak
A na allegro wpisując w wyszukiwarce allegro jego imię i nazwisko wyświetli się jego aukcja??
@Client:103413027 przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Niestety ze względu, że zakup został zrealizowany po za naszą stroną - nie mamy możliwości Ci pomóc.
Zakupy na Allegro są bezpieczne, ale tylko jeśli cały proces odbywa się na naszej stronie od rozpoczęcia zakupu, aż do jego opłacenia. Możesz wtedy skorzystać z dyskusji, do której mają wgląd nasi doradcy (możesz też poprosić nas o pomoc) oraz w razie problemu z zamówieniem, skorzystać z Allegro Protect.
Dodatkowo, proszę nie podawaj danych kontaktowych na forum.
@Client:103413027 przepraszam bo nie rozumiem:
"Niemam już zaufania do sprzedawców allegro" "niezamawiałam poprzez stronę allegro "
Gdzie tu logika ??????
nie czytasz ze zrozumieniem
@_Likos_ czego nie rozumiesz🤔 nie ma zaufania do sprzedawców z Allegro, to zamówiła poza Allegro😁
ty też dzbanku nierozumiesz
@KOGIEL_T "nie mam JUŻ" to znaczy że wcześniej było 🙂
Czytam dokładnie i ze zrozumieniem wbrew temu co mi zarzuca @Client:103413027
Wiec @Client:103413027 gwoli wyjasnienia.
NIE KUPIŁAŚ NA ALLEGRO wiec dziwnym jest Twój zarzut wobec sprzedających na allegro.
To że gdzieś z kimś sie umawiałaś na płatność sms i dostawe to Twój wybór i oczywiście Twoje prawo. A to że znalazłaś aukcje i chciałaś kupić POZA ALLEGRO omijając prowizje serwisu i łamiąc regulamin to już zupełnie inna sprawa.
Jak Kali chcieć oszukac allegro to bardzo dobry uczynek ale jak sprzedawca oszukać Kali to bardzo zły uczynek.
Ot takie mam wnioski z tej całej sytuacji
@Client:103413027 zadzwoniłaś do firmy działającej w branży IT i byłaś zdziwiona, że nie mają kremów, to pomyśl, kto tu ćpie🤔
Nie tylko it,bo sprzedaje różne kategorie produktów, dzbanku odwiedz jego allegro
I mało ważne ze to było zamawiane przez telefon czy aukcje,masz byc uczciwy wobec klienta i szanowac jego czas jesli ktos ci zaufał powierzył swój czas nie lekceważ klienta i nie oszukuj, i nie broń go dzbanku po odjebał i pożałuje tego bo ja nieodpuszcze,a ty dzbanku jesli prowadzisz sprzedaż na allegro bądź pokorny i cierpliwy do klientów,w tych czasach klient twój Pan,ja tez prowadze firmę i nigdy niepotraktowałam klienta jak on mnie olewająco,tak sie **piiip**a ludzi nie traktuje zwłaszcza kiedy ktos ci zaufał ja zaufałam i zostałam wyhujana
Podaj proszę link do tej aukcji z kremem.
@Client:103413027 Z całym szacunkiem czy uważasz że zwracanie sie do innych uczestników forum Twoim słownictwem jest w porządku ? To jest poszanowanie rozmówcy ? Ktos także poświecił czas aby Ci tutaj napisac swoje zdanie . W zamian za to w ten sposób sie do niego zwracasz ?
Nie wiem czy w tym momencie Twóej wpis o szacunku wobec klienta jest na miejscu.
Szanowac trzeba KAŻDEGO.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Da sie coś zrobić z tym wątkiem ?
@Client:103413027 Jak już wspomniała Sandra, jest nam bardzo przykro, że przytrafiła Ci się taka sytuacja, ale proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi. Allegro Gadane to miejsce, w którym klienci oraz sprzedawcy mogą wymieniać się doświadczeniami, a nie wyzwiskami.
.