Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na tej aukcji PROMOCJA !! INVERTO UNICABLE Cyfrowy Polsat Evobox - Sklep internetowy AGD i RTV - Allegro.pl kupujący a...1 5 maja wystawił opinię że cytuję "Działa z dekoderem 4K UltraBOX od Canal+", chciałbym się z nim skontaktować i zapytać jak ustawiał konwenter pod dekoder UltraBOX ? W jaki sposób nawiązać kontakt z tą osobą ?
Jeśli nie znasz nicka tej osoby, nie skontaktujesz się.
Gdybyś znał nick, mógłbyś napisać przez Centrum wiadomości; https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/centrum-wiadomosci/wiadomosci/thread/1thggh4xodYdGRNl842v...
Dlatego pytałem, bo myślałem że jakoś przez zespół Allegro się da skontaktować lub za pośrednictwem zespołu Allegro, na pewno mają dane tej osoby i mogliby w moim imieniu zapytać ?
Zapewne masz rację że Allegro ma możliwości, pytanie czy może i zechce ale spróbujmy tak @_HolaOla_ @mr_oma @nat_not @la_nika @msniezek
@LEW433 Nie wprowadzaj w błąd. Allegro nie przekazuje żadnych danych użytkowników osobom trzecim.
@scieslak4 Niestety nie możemy Ci podać danych ani kontaktu do osoby, z którą nie miałeś wspólnej transakcji.
@nat_not a nie moglibyście skontaktować się z tą osobą w moim imieniu i zadać pytanie, naprawdę szukałem wszędzie w internetach odpowiedzi na moje pytanie i jej nie znalazłem, a tu chcąc zakupić produkt przeczytałem tą opinię i chciałem się dowiedzieć w jaki sposób osoba ta poradziła sobie z instalacją.
@scieslak4 Nie wykorzystujemy danych kontaktowych naszych klientów w takich celach. Sugeruję, żebyś podjął kolejną próbę uzyskania tej informacji w inny sposób.