Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie dość, że usunęli kluczową i podstawową opcję "szukaj w opisach" (i do tego jeszcze kłamią nam, że tego prawie nikt nie używał), to teraz na maila wysyłają oferty które rzekomo szukamy, a okazuje się że za tą cenę tego NIE SZUKAMY, a mimo to przesyłają.
Np. książkę X szukam za poniżej 50 zł i mam to WYRAŹNIE ZAZNACZONE, to na maila wysyłają mi informacje, że pojawiła się książkę X ale za cenę o wiele droższą. Kiedyś to wyszukiwanie działało dobrze, przychodziło na mail tylko to co chciałem a teraz wciskają na siłę oferty, którymi nie jestem zainteresowany. Będę musiał z opcji "polub wyszukiwanie" zrezygnować, bo nawet to "popsuli" (bo to świadome ich działanie). A raczej wg nich zrobili udogodnienie dla klienta - czyli takie ciągłe ordynarne zakłamywanie rzeczywistości.
Po to stworzyli takie reguły by potencjalny klient nie kupował taniochy od drobnych sprzedawców tylko to samo w wyższej cenie dającej większy zysk z prowizji od dużego sprzedawcy który dodatkowo płaci by być bardziej widocznym i by to jego oferty były podsuwane innym. Kupując taniej zaniżasz zyski portalu.
Tak ale to jest działanie bardzo krótkowzroczne, bo przez taką pazerną politykę na dłuższą metę tracą klientów zrażając do siebie. Mam wrażenie jakby na wysokim szczeblu allegro znajdował się ktoś, to działa na rzecz konkurencji, bo trudno uwierzyć że z taką premedytacją krok po kroku portal jest niszczony.
Też t forum jest jakieś dziwne, chciałem odpowiedzieć na posta a tu wyskoczyło mi:
"Udało się! Ten post stanowi teraz zaakceptowane rozwiązanie. "
Nie! Problem nie został rozwiązany. Istnieje cały czas.
Pytanie: jaka kolejna funkcjonalność zostanie nam zabrana? oczywiście z dorobioną bezczelną teorią, że to "dla naszego dobra".
Nie powiem co jeszcze mogą zabrać, bo może na to jeszcze sami nie wpadali, a nie chcę podpowiadać następnych rzeczy, który im przyniosą oszczędności (albo dodatkowe zyski) a dla klientów będą pogorszeniem serwisu.