Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedający kazał zamknąć mi dyskusję pod pretekstem, że login i hasło do konta zostanie wysłane w ciągu 24h i że podczas tego jak jest dyskusja nie może tego wysłać czy można w jakiś sposób odzyskać pieniądze?
pisz do supportu by wznowili dyskusję
Gdzie moge napisać do supportu, gdy chce napisać każe mi wybrać kupione rzecz, gdzie nie pokazuje mi się zakupiony przedmiot
To zamów rozmowę, a tam zaznacz byle co.
@Client:105434879 czy kupiłeś to na podesłany link allegro np z fb marketplace? pokaż ten link
Nie kupiłem przez oficjalną stronę allegro po prostu kliknął i kupiłem przez allegro lokalnie. Zrobiłem dyskusję ale ziomek kazał mi zamknąć dyskusję ponieważ nie może wysłać loginu ani hasała do konta
chodzi mi o to że twoje stwierdzenie nie pokazuje mi się zakupiony przedmiot zwykle oznacza zakup na lipny link udający allegro
jeśli to było allegro to poproś moderatorki tutaj w poście i ci rano zainterweniują i dyskusję wznowią @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wystarczy wyjaśnić powód wznowienia
Napisałem do supportu taką wiadomość:
Witam przychodzę z sprawą taką, że kupiłem przedmiot na allegro lokalnie którego nie dostałem, osoba kazała zatwierdzić mi dyskusję pod pretekstem tego że dane z przedmiotu są zablokowane, ponieważ jest prowadzona dyskusja.
jak będą chcieli dodatkowe wyjaśnienia to się odezwą jest git
Jak będą chcieli coś więcej to mam wszystkie screeny z rozmowami na dyskusji i z NR płatności bo jak chce zgłosić problem na zakupionej rzeczy to mi się ona potem nie pokazuje. Pokazują mi się tylko rzeczy kupione 2 lata temu
pewnie dlatego ze sam zamknąłeś dyskusje no nic w ciągu dnia ci allegro temat ogarnie
Dobra dzięki za pomoc