Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aukcja nr 10036480229 sprzedający wystawia ten sam przedmiot po raz czwarty, każdą aukcję wygrywa ta sama osoba. Prawdopodobnie to sam kupujący z innego konta podbija cenę sprzedaży. Co można z tym zrobić ?
No i chyba Al nie zabrania kupowania towaru od siebie? bo to nie licytacja komornicza
@ZibiK30 Nie ma takiej możliwości kupić u siebie i licytować.
@pulkownik66Z innego konta, np współmałżonek kupi lub inna bliska osoba.
@ZibiK30 Tak, ale musi to być konto nie powiązane w żaden sposób ze sprzedającym
Skąd wiesz, że to jest to samo, może ma 4 sztuki? W sumie może to jakiś unikat jest? Nie mam pojęcia.
A loginy kupujacych sa ukryte, wiec tez nie wiem czy mozna stwierdzic, ze to ta sama osoba.
@msniezek - moze pan moderator mogłby to zbadac???
@exoryna Tak, sprawdziliśmy dokładnie tę ofertę i podjęliśmy już kroki w stosunku do tego Sprzedającego.
aukcja zniknęła, czyli jednak AL zadziałało i był to przekręt
@fazer72 tego się nie dowiemy, można się tylko domyślać🤔
Pewne jest, że coś było nie tak😂
Do moderatora.
Nazywanie kogoś oszustem, złodziejem jest niedozwolone bez wyroku sądu. Widzę, że tego typu posty są usuwane. To samo dotyczy chyba również nazwania kogoś nieuczciwym sprzedającym.
A tutaj jakoś takiego działania ze strony moderatora nie widać, tym bardziej , że jest podany numer aukcji. Można określić działanie sprzedającego jako nieuczciwe, i to będzie prawidłowe.
To tak gwoli konsekwencji usuwania przez adminów postów zawierających nieprawidłowe określenia. Osobiście nic nie mam przeciwko wytykaniu nieprawidłowości zarówno sprzedającym jak i kupującym.