Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawca otrzymał fakturę korygującą z serwisu.
Nie da się uruchomić pomocy Allegro bo wymagane jest wybranie zakupionego przedmiotu, a wybór jest do pół roku wstecz.
Jest okno wyszukaj, co trzeba wpisać w tym oknie, aby znaleźć przedmiot?
Da się odpalić pomoc allegro tylko moderatorki musza dać ci linka @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Sprzedający nie może odmówić przyjęcia zwrot z powodu braku FV. Wybór jest do dłuższy musieliście usunąć zakup. Rozumiem że nie macie zakupu w zakładce "Moje zakupy"?
To nie jest zwrot przedmiotu. Przedmiot został wysłany do serwisu.
Serwis nie naprawił, tylko wystawił fakturę korygującą i wysłał do sprzedawcy.
Przedmiot jest w moich zakupach, ale nie ma go w pomocy Allegro, bo są zakupy do listopada 2022, a przedmiot został kupiony rok temu.
A jakiej oczekujesz pomocy, zawsze możesz napisać tu a sprzedajacy dostanie komunikat od Allegro i musi odpowiedzieć: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
Właśnie to uruchomiłem, ale nie da dokończyć bo trzeba wybrać przedmiot, a przedmiotu nie ma, tak jak napisalem wcześniej, moje zakupy są tylko do listopada 2022.
Ten link prowadzi do tej samej strony, gdzie musi być wybrany przedmiot, którego nie da się wybrać, jak pisałem wcześniej.
Ręce opadają jak wygląda pomoc Allegro.
Oczywiście że prowadzi do tej samej strony, ale jak się nie da wpisać czy dobrze myślę nie masz go w "Moje zakupy".
@Joseph11 podaj mi proszę numer zamówienia lub oferty, której dotyczy sprawa.
NUMER ZAMÓWIENIA
be1d88d6-c986-11ec-9920-a70d556cd205
Mysz Tracer
@Joseph11 za chwilę otrzymasz od nas wiadomość mailową w tej sprawie, więc odpowiedź na nią proszę, a nasz pracownik postara się pomóc rozwiązać Twój problem.
Tak, otrzymałem maila.
Dziękuję za skuteczną pomoc. Pozdrawiam!
Poczekaj poczekaj nie da sie wpisać tzn co jest pole ale nie reaguje na wpisanie rozwinięcie menu wyboru etc a nie masz ty czasem jakiś adblocków ublocków stoperów reklam addsów etc pozałączanych?
Problem jest taki, że Allegro ograniczyło listę zakupów do 6 miesięcy wstecz.
To okno wyszukiwania słuzy tylko do wyszukania przedmiotu z tych 6 miesięcy.
Nie ma innej możliwości dodania przedmiotu.
Ja kupiłem rok temu, dlatego mam problem.
W dodatku firma z Allegro kupiła od innej firmy, reklamacja gwarancyjna została wysłana do tej drugiej firmy. Ta firma nie prześle mi żadnego dokumentu bo to jest tajemnica księgowa.
Firma z Allegro 9 marca otrzymała fakturę korygującą i do tej pory nie zwróciła pieniędzy.
Wyslij do nich wezwanie orzedsadowe do oddania kasy poleconym adres dostaniesz od allegro na wniosek ci udostepnia
Dzięki za info.
?????????????
co to znaczy
Sprzedawca otrzymał fakturę korygującą z serwisu.?
co sprzedawca ma z tym zrobić?
Zwrócić pieniądze klientowi, bo towar nie został naprawiony.