Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
pojawił się ciekawy chiński sklep, ale mam obawę, czy zamawiać:
Przedmioty użytkownika Fangyuan826526 - Allegro
Co o tym sądzicie? Ceny produktów to nawet 20% wartości, więc trochę strach tego zamawiać. Miał ktoś może doświadczenia z tym lub podobnym (bo ten jest świeżo utworzony) sklepem?
@Client:86705095 Daruj sobie. Szkoda czasu.
Zamówisz i nie dostaniesz nic lub dostaniesz coś co nie będzie miało nic wspólnego z tym co było w ofercie.
zamawiaj , bardzo szybko wrócisz do nas z problemem .
Cześć, rozumiem, że takie sytuacje już się zdarzały?
Markowe produkty, albo podpięte pod katalog markowych produktów. Jeśli sprzedający dostarczyłby to co jesteś ofercie to bym się obkupił....
Zawsze się znajdzie g... co po okazyjnej cenie coś tam kupi ,ale szkoda że mądry będzie dopiero po fakcie.
@Client:86705095 Co mamy sądzić, każdy na wybór ofert, ale zawsze przy takich zakupach zawsze należy brać pod uwagę możliwości reklamacyjne, (zwrot nie wchodzi w rachubę, za duży koszt odesłania), należy także możliwości pomocy Allegro,
Cześć,
niestety konto Przedmioty użytkownika Fangyuan826526 - Allegro zostało zawieszone. Nie wiem, co o tym myśleć. Nic sobie nie kupiłem, więc smuteczek ;(.
To to raczej powód do radości a nie smutku
@NipponShorty nie ma się z czego cieszyć, za chwilę będzie kolejny a potem następny i następny...
@komis-bell Masz na myśli naiwnych ludzi na oferty i "linki" allegro lokalnie czy sprzedawców z dalekiego wschodu?
@NipponShorty Jednych i drugich - niestety 😐