Przez ostatni 13 lat parametry oraz opis były prosto pod zdjęciami. Teraz cos się zmieniło aż tak, ze opis idzie przed parametrami i wszystko jest zamknięte, trzeba klikać, żeby otworzyć. To jest wyjątkowo maksymalnie niewygodne.
Otwierałem towar, czytałem opis, patrzyłem na parametry. Teraz wszystko w innych miejscach i trzeba gdzieś kliknąć, żeby otworzyć. To jest maksymalna masakra ze względu wygodnośći...
@xelxallegro czy ktoś Cię zmusza do zakupów na tym portalu ? odejdą kupujący allegro zmądrzeje 😄
Ogólni popsuli kartę produktu, za dużo reklam informacji i bzdur rozpraszających 😞
Dokładnie, nowy wygląd wymuszający klikanie w opis produktu TOTALNIE **piiip**yczny. Zniechęca mnie to do przeglądania wystawionych przedmiotów. Najgorsza zmiana odkąd używam allegro 😕
Do zmiany!
Cześć, @xelxallegro! Nowy widok jest wynikiem trwającego testu. Zależy nam na uproszczonej stronie, która pozwala szybko zweryfikować kluczowe informacje (cenę, szczegóły oferty, wiarygodność) i przejść do zakupu.
@Sa_nova Był ten nowy interfejs przez jakąś chwilę - i znów go nie ma...
A mnie sie ten nowy podobał, ładnie rozwijało się to, co chciałam, zamiast gonić w dół strony... Jestem jak najbardziej za.
No faktycznie już wróciło. Ale testować na production nie zawsze jest najlepszym pomysłem. Dla tego pewnie macie dev.
Moglibyście np. zrobić kwestionariusz/konkurs na najlepszy interface z głosowaniem.
Gdy chodzi o uproszczeniu strony, przeniósłbym "Ten produkt od innych sprzedających" na dół, a informacje o sprzedającym - do góry, bo to jest ważniejsze.
W tej chwili bloki Parametry oraz Opis są idealne. Było by super podpisać/zorganizować tę miniaturki "wariantów" towaru, bo w 99% przypadków niewiadomo co jest co.
Taka moja opinia deweloperska.
Zmiana interfejsu, który istnieje przez wielu łat, często po prostu rozwala UI/UX. Nie jest to łatwe.