anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co się stało ze sklepem Motostacja?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Szary235
#8 Zapaleniec

Sklep motostacja zawiesił działalność wiec czemu dalej sprzedaje na allegro?

oznacz moderatorów
148 ODPOWIEDZI 148
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@EBPP widzę, że prowadzisz dyskusję w tej sprawie, jeśli potrzebujesz pomocy to skorzystaj proszę z opcji "poproś o pomoc Allegro". Informacja o tym, jak zrealizować zwrot wpłaty była skierowana do sprzedającego. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
krzysztofz24
#7 Wielbiciel

To ja juz jestem po. Szybko poszlo. Zwrot, dyskusja, od sprzedawcy jakas tam formulka, potem obd bota allegro, poprosilem o kontakt z konsultantem, w koncu sie ktos odezwal. Odpisalem, protect do wypelnienia i w sumie tego samego dnia odpowiedz automatyczn ze wniosek uznany i przelew bedzie 3-7 dni roboczych. Byl szybciej bo chyba po okolo 2 dniach. Takze cal akcja trwala jakis tydzien, moze dzien dluzej i kasa odzyskana.

P.S A, pislaem ze sprzedawce chyba zbankrutowal i jest o tym watek na forum. Moze to przyspieszylo sprawe😀

oznacz moderatorów
witness
#7 Wielbiciel

zapomnijcie o zwrocie ! w przypadku upadłości, kupujący (ja też kupiłem tam olej kilka dni temu) jesteśmy  na końcu listy po US, zus i pracownikach 😞  !!! kasa nie do odzyskania !! mozna mieć tylko pretensję, że ALLEGRO inwigiluje cała korespondencję (ciekawe co na to UODO), czerpie zyski z pośrednictwa i w porę nie zareagowało.... OMIJACIE ALLEGRO w zakupach gdyż nie dba o interesy swoich klientów/kupujących.

oznacz moderatorów
jarasnet
#9 Pomysłodawca

Masa ludzi dostała zwrot już kilka dni temu, w tym również ja, więc nie siej dezinformacji 

oznacz moderatorów
Bartek3472
#8 Zapaleniec

Po co straszysz ludzi? Dostałem zwrot prawie 2 tys bez żadnego problemu w jeden dzień po zgłoszeniu do Allegro ochrona kupujących 

oznacz moderatorów
krzysiek0274
#8 Zapaleniec

Widocznie ja się nie zaliczam do tej masy.

Właśnie dostałem odmowę, powód- zakup na fakturę😠

oznacz moderatorów
zbyszek19827
#1 Nowicjusz

Zrobiłem zwrot produktów przed ich otrzymaniem firma od której kupiłem ogłosiła upadłość więc produktów nie otrzymam jak to anulować

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@zbyszek19827  czy chodzi o  sklep🤔

oznacz moderatorów
la_nika

@zbyszek19827 rozumiem, że chodzi o zamówienie nr 92e4c030-a2e9-11f0-b871-03a75625f948? Załóż proszę dyskusję w tej sprawie, następnie poproś o naszą pomoc w dyskusji, wyślemy Ci link do wniosku w ramach Allegro Ochrony Kupujących. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów