anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić gdy nie dotarła do mnie zamówiona paczka

MAMY ROZWIĄZANIE!
Karolrbr
#7 Wielbiciel#

Witam , zamówiłem przedmiot oraz  dokonałem wpłaty. Według statusu przesyłki wszystko było na dobrej drodze aby dotarła do paczkomatu lecz w statusie została zamieszczona miana o tym że paczka nie zmieściła się do paczkomatu. Nie dostałem propozycji dostarczenia paczki w sposób alternatywny,po pewnym czasie w statusie przesyłki zaczęła widnieć informacja że przesyłka dostarczona. Problem polega na tym że nie do mnie. Rozpocząłem dyskusje w tym temacie ale sprzedający w żaden sposób tego zajścia nie wyjaśnił. Co zrobić w takiej sytuacji?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
kostas11
#21 Demiurg#

@Karolrbr Paczkomat to InPost - doręczają takie kurierzy na adres 🙂  jak to Allegro One Box to paczka wróci do nadawcy 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
Karolrbr
#7 Wielbiciel#

Dostałem taką informację na infolinii od bota, natomiast paczka nie została ostatecznie mi dostarczona inna metodą 

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@Karolrbr przede wszystkim, to podaj numer przesyłki i numer aukcji

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Karolrbr A jaka to metoda dostawy, jaki przewoźnik jak One Box to lepiej zadzwoń bo odeślą: 616 306 997

oznacz moderatorów
Karolrbr
#7 Wielbiciel#

In post paczkomat

oznacz moderatorów
Karolrbr
#7 Wielbiciel#

In post paczkomat 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Karolrbr jeśli masz już założoną dyskusję, poproś w niej o pomoc Allegro. Nasz doradca włączy się do niej i zweryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów