Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,jak wyegzekwować zwrot pieniędzy po kolejnej reklamacji po zamknięciu dyskusji, sprzedający odsyla towar a problem za każdym razem pojawia się ten sam, koszty wysyłki już czwartej ponoszę ja.co zrobić?
@Client:47629186 Spróbuj proszę na komputerze, w wersji przeglądarkowej, a nie na telefonie.
Nie mam komputera 😭
Witam, dzień dobry, jeżeli nie posiadam komputera to nic nie da się zrobić z moją sprawą?
@Client:47629186, czy poinformowałaś sprzedającego wprost o swoich oczekiwaniach rozwiązania tej sprawy? Jeśli tak, poproszę Cię o zrzut ekranu z taką wiadomością.
@Client:47629186, skontaktowaliśmy się z Tobą mejlowo w tej sprawie. Konieczne będzie jednoznaczne wskazanie sprzedawcy Twojego roszczenia.
Dzień dobry, tak już to zrobiłam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam, boję się że sprzedający ponownie odeśle mi towar,co wtedy?czy możecie mi pomóc?
@Client:47629186 Co dokładnie masz na myśli?
Opisz całą sytuację po kolei to powiemy Ci jakie są opcje 🙂
Cały czas czekam na wiadomość od sprzedającego.
@Client:47629186, w takim razie kontynuuj korespondencję mejlową, w której poprosiliśmy Cię o wskazanie sprzedającemu roszczenia. Numer tej sprawy to 26778380.
Korzystanie z jednego kanału komunikacji podczas wyjaśniania tej sytuacji przyspieszy jej rozwiązanie. 🙂
Witam,w mojej sprawie nadal cisza.Zapytalam sprzedającego co w mojej sprawie odpowiedział że czekają na odpowiedź z działu rekrutacji.Minal kolejny tydzień i nadal cisza,co mam zrobić w takim przypadku?
@Client:47629186, dlaczego nie kontynuujesz korespondencji mejlowej z Allegro (nr 26778380)?
Już się tu pogubiłam nie wiem co i jak 😭
@Client:47629186 Jeśli sprzedający Cię olewa to najlepszą opcją jest dalsza rozmowa bezpośrednio z allegro. Także kontynuuj ją 🙂
oto co otrzymałam dziś od sprzedającego, masakra co oni z ludzi robią
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ co teraz? wychodzi na to że przegrałam
@Client:47629186 Tak, jak zasugerowała Maja, napisz w tej sprawie ponownie w korespondencji mailowej nr 26778380.
Proszę pokieruj mnie jak to zrobić bo się pogubiłam już tutaj 🙈
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę pokieruj mnie jak mam to zrobić 🙈