Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co mogę zrobić z przedmiotem za który dostałem rekompensatę z programu ochrony kupujących? Czy mogę sprzedać?
@xyz96 "Aha, i nie obawiaj się w tym przypadku żadnych paragrafów" - oczywiście standardowo przykre konsekwencje, które ew. mogą spotkać OPa, bierzesz na siebie?😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@MaksymKordek jak dostałeś towar to musisz zwrócić rekompensatę 😞
W razie gdy Kupujący otrzymał świadczenie nienależne bądź Sprzedający naprawił powstałą szkodę, Kupujący zobowiązany jest do niezwłocznego, nie później niż w terminie 7 dni, zwrotu otrzymanej od Allegro.pl rekompensaty na rachunek o numerze 63 1140 1124 0000 5165 0800 1010.
MaksymKordek napisz do sprzedającego ,że produkt czeka na odbiór tu i tu w godzinach takich i takich do dnia tego i tego , po tym terminie zostanie oddany na cele charytatywne lub do utylizacji .
Co to za bełkot prawny? Dlaczego nikt z was nie myśli o przyczynach, tylko o skutkach.
Gość zgłosił, że otrzymał uszkodzony towar, zgłosił to do programu ochrony kupującego, sprzedający prawdopodobnie nie zareagował więc przyznano mu zwrot kasy. Do tej pory wszystko OK. Jakim prawem kupujący chce teraz sprzedać uszkodzony przedmiot ? Może jednak nie był uszkodzony? Może oszukał sprzedawcę? Na allegro każdy ma obowiązek wypełnić zakładki Zwroty, Gwarancje, Reklamacje, O mnie. Czy tam nie ma danych do zwrotu towaru, adresu firmy?
Przedmiot należy zwrócić sprzedawcy! Jeśli sprzedawca napisze aby go zatrzymać to można z nim zrobić co się chce !