anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czarna lista sprzedających

MAMY ROZWIĄZANIE!
gelowski1985
#8 Zapaleniec#

Czy w jakiś sposób mozna utworzyc swoja czarna listę sprzedawców??

Chodzi o to, że mam np kilku sprzedawców z którymi miałem spór, brak przesyłki itd?

Nie chciałbym wiecej widziec ich ogłoszeń po zalogowaniu sie na swoje konto

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23
maxr01
#18 Luminarz#

Oczywiście, to jest możliwe do zrealizowania.

I to na 2 sposoby.

1.  Zakładasz sobie notesik i tam wpisujesz dane sprzedawcy- nazwę użytkownika z Allegro i dane sprzedawcy - sprzedawca może mieć kilka kont na Allegro - i nie kupujesz u niego
  2. Piszesz do sprzedawcy, żeby dodał Cię do tzw. listy nieaktywnych kupujących (oferowanej przez serwis Allegro).

I sprawa załatwiona.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta#

Poproś sprzedającego, aby dodał cię na czarną listę na 180 dni.

oznacz moderatorów
nokkia24
#9 Pomysłodawca#

Problem polega na tym że nie chcę mieć więcej styczności z takimi sprzedającymi więc nie będę się prosić nierzetelnego sprzedawcy o cokolwiek.

oznacz moderatorów
jagoda-iga
#1 Nowicjusz#

nie do końca - to także sprzedawcy, którzy mają spore obroty i w nosie mają pojedyncze głosy krytyki - bo klient zawsze się znajdzie - Allegro niby chroni kupującego, ale to nie org charytatywna, więc jak przychodzi co do czego, to jednak klient zostaje z ręką w nocniku - prywatna czarna lista nie powinna być tylko dla Sprzedających, bo jeśli ktoś tu generuje zyski dla Allegro, to chyba jednak klienci, nieprawdaż?

oznacz moderatorów