Dzień dobry, mam pytanie dotyczące działania czatbota Allina.
Podczas każdej próby kontaktu ze sprzedawcą chatbot wtrąca się w rozmowę, podpowiada nieprawidłowe zamówienia i utrudnia normalną komunikację. W moim przypadku dotyczyło to zamówienia mebli ogrodowych, a chatbot uparcie sugerował dezodorant, co tylko wprowadzało chaos.
Chciałbym całkowicie wyłączyć tego chatbota. Proszę o informację, czy istnieje możliwość dezaktywacji Alliny po stronie użytkownika, tak aby wiadomości były wysyłane bezpośrednio do sprzedawcy, bez ingerencji automatu.
Dziękuję.
@tomsat Jeśli nie chcesz, dostawać automatycznych odpowiedzi, wyłącz tę opcję w zakładce Ustawienia komunikacji. W każdej chwili możesz włączyć ją z powrotem.
Dzień dobry, zgodnie z instrukcją wszedłem w Ustawienia komunikacji, jednak nie ma tam żadnej opcji wyłączenia automatycznych odpowiedzi ani czatbota Allina.
Załączam zrzut ekranu — proszę o wskazanie konkretnego miejsca, w którym ta funkcja ma się znajdować, albo o potwierdzenie, że taka opcja w rzeczywistości nie jest dostępna dla użytkowników.
Pozdrawiam, Tomasz
@tomsat Poprosiłam o weryfikację dlaczego nie ma opcji wyłączenia Alliny we wskazanej zakładce. Dam znać tutaj, kiedy będę wiedzieć więcej.
Podłączę się, że to nie będzie raczej wina ciasteczek.
U mnie jest taki sam widok 🙂
@nat_not czy jest już jakaś informacja?
@Sa_nova potwierdzam, wyświetla się u mnie poprawnie w aplikacji i przez przeglądarkę 🙂
teraz widać 🙂