anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czatbota Allina

tomsat
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, mam pytanie dotyczące działania czatbota Allina.

Podczas każdej próby kontaktu ze sprzedawcą chatbot wtrąca się w rozmowę, podpowiada nieprawidłowe zamówienia i utrudnia normalną komunikację. W moim przypadku dotyczyło to zamówienia mebli ogrodowych, a chatbot uparcie sugerował dezodorant, co tylko wprowadzało chaos.

Chciałbym całkowicie wyłączyć tego chatbota. Proszę o informację, czy istnieje możliwość dezaktywacji Alliny po stronie użytkownika, tak aby wiadomości były wysyłane bezpośrednio do sprzedawcy, bez ingerencji automatu.

Dziękuję.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomsat Jeśli nie chcesz, dostawać automatycznych odpowiedzi, wyłącz tę opcję w zakładce Ustawienia komunikacji. W każdej chwili możesz włączyć ją z powrotem.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

tomsat
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, zgodnie z instrukcją wszedłem w Ustawienia komunikacji, jednak nie ma tam żadnej opcji wyłączenia automatycznych odpowiedzi ani czatbota Allina.

Załączam zrzut ekranu — proszę o wskazanie konkretnego miejsca, w którym ta funkcja ma się znajdować, albo o potwierdzenie, że taka opcja w rzeczywistości nie jest dostępna dla użytkowników.

Pozdrawiam, Tomaszustawienia komunikacji.jpg

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomsat Poprosiłam o weryfikację dlaczego nie ma opcji wyłączenia Alliny we wskazanej zakładce. Dam znać tutaj, kiedy będę wiedzieć więcej.

Natalia
oznacz moderatorów

Drynda_6
#8 Zapaleniec

Podłączę się, że to nie będzie raczej wina ciasteczek. 

U mnie jest taki sam widok 🙂

oznacz moderatorów

tomsat
#8 Zapaleniec

@nat_not  czy jest już jakaś informacja?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomsat@Drynda_6 otrzymałam informację, że problem nie powinien już występować i opcja powinna być dostępna do przeklikania w załączonej przez @nat_not zakładce. Dajcie proszę znać, jeśli jest inaczej. 😊

Sandra
oznacz moderatorów

Drynda_6
#8 Zapaleniec

@Sa_nova potwierdzam, wyświetla się u mnie poprawnie w aplikacji i przez przeglądarkę 🙂

oznacz moderatorów

tomsat
#8 Zapaleniec

teraz widać 🙂

tomsat_0-1781775459685.png

oznacz moderatorów