anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Allegro ogranicza konkurencję? Przeszukanie UOKiK

drekenzes
#19 Nestor ⭐

Czy jest możliwy jakiś komentarz Administratorów Allegro? Bo posty moderacji już znamy z forum.

https://uokik.gov.pl/czy-allegro-ogranicza-konkurencje-przeszukanie-uokik

@msniezek @b_marta_b 

-Outlet-Butik-
#11 Animator

zgadza się - i ja Allegro życze - aby sprzedawali dalej i się rozwijali.

Ale uważam ,że bardzo jest potrzebny ktoś - kto wprowadzi konkurencję - jakiej nie mieli - nigdy. Amen

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@datsun1931 a Ty sprzedajesz na allegro ?

Ale dzięki smartowi portal ma taką a nie inną sprzedaż, to był krok żeby przywiązać klienta do portalu, mam darmowe wysyłki to za wszelką cenę kupię na allegro 🙂

Katalog z jednej strony ułatwia, o ile jest poprawnie połączony, z drugiej jak by był luz blus sprzedawcy by tak podnieśli ceny że kupujący by zawineli się z allegro 🙂

Bat musi być co by sprzedawcy, wysyłali, odpowiadali na czas no gwarantuje zadowolenie i powrót klientów 🙂

Urlop to mają pracownicy a nie właściciele firm, z resztą można zawiesić sprzedaż, a telefon każdy ma przy dupie na urlpie i siedzi na FB więc odpisać na pytanie żaden problem 🙂

Pamiętaj że smart nie jest obowiązkowy, sprzedaż na allegro również skoro Ci warunki nie pasują 😄

-Outlet-Butik-
#11 Animator

"Katalog z jednej strony ułatwia, o ile jest poprawnie połączony, z drugiej jak by był luz blus sprzedawcy by tak podnieśli ceny że kupujący by zawineli się z allegro "

także sprzedaje tu z 15 lat - i średnio sobie przypominam - aby panowała tu drożyzna przed katalogiem. Za to od jakiegoś roku - na Allegro dokonałem dosłownie - parę zakupów - a wcześniej wykonywałem ich kilkanaście ale miesiecznie.

Dlaczego - ano dlatego ,że właśnie jest drożyzna. Ale skoro sprzedawca ma oddać 20 - 25% - no to musi być drogo.

oznacz moderatorów

-Outlet-Butik-
#11 Animator

przykład sprzed 2 dni - części do pralki - 120zl najtansza w Allegro - ten sam sprzedawca swój sklep - 99zł. 

oznacz moderatorów