anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy cena przesyłki za jeden produkt powinna być potrojona, jeśli chcę kupić 3 za jedną przesyłką?

MAMY ROZWIĄZANIE!
-_Patrycja_-
#3 Debiutant#

Dzień dobry, chciałam wykonać zakup i wybrać sposób przesyłki "kurier za pobraniem DPD" przy innych ofertach to koszt zazwyczaj około 20 złotych (w tym przypadku przy zakupie jednej sztuki tego produktu, który chcę zakupić), jednak tym razem pokazało się 69 złotych za tą usługę (chciałabym za jednym zakupem 3 sztuki).

Chciałabym spytać, czy to jakiś błąd, czy faktycznie ta usługa powinna tyle kosztować? Kiedy porównuje to, ile ta usługa kosztowałaby w koszyku z kilkoma innymi przedmiotami z innego sklepu to nadal koszt około 20 złotych. Mogę załączyć numer aukcji, o którą mi chodzi, mam też zrzut ekranu, jeśli będzie potrzebny. Napisałam już do supportu, ale boję się, że to może zająć dużo dłużej niż pomoc tu (bez obrazy dla pomocy, wiem, że pewnie mają dużo na głowie), a to dość pilna sprawa. 

Poproszę o pilne rozpatrzenie mojego pytania i dziękuję za pomoc
Pozdrawiam 🙂

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
komis-bell
#21 Demiurg#

Pokaż link do oferty lub jej numer.

oznacz moderatorów
-_Patrycja_-
#3 Debiutant#

mogę podać numer aukcji: 17155013056

oznacz moderatorów
foto-hurtownia
#12 Orędownik#

Sprzedawca może ustawić naliczanie dodatkowych opłat za wysyłkę, jeżeli kupisz więcej niż 1 dany przedmiot. Czyli jak np. płacisz za kuriera 15zł, to przy zakupie dwóch przedmiotów płacisz 2x 15zł. Być może towar jest duży i trzeba go wysyłać osobnymi paczkami. 

oznacz moderatorów
-_Patrycja_-
#3 Debiutant#

Może mieć to sens, dzięki

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

komisbell_0-1751373570767.png

W paczce max 1 szt
Każda kolejna 23 zł

oznacz moderatorów
-_Patrycja_-
#3 Debiutant#

Dziękuję, teraz rozumiem... w aplikacji nie widziałam niczego na ten temat. A warto spytać sprzedawcę, czy byłaby opcja ogarnąć to w jednej paczce? Nie wiem, czy te kratki wymagają aż 3...

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@-_Patrycja_- Czy to w aplikacji czy na komputerze - aby sprawdzić koszt dostawy dla kilku sztuk musisz kliknąć Sprawdź koszt dostawy dla wielu sztuk w zakładce DOSTAWA.
a9314fa5-25ed-4a3c-a855-927440699d64.jpeg

Czy warto zapytać o to sprzedającego przekonasz się dopiero jak się zapytasz 😉

oznacz moderatorów
-_Patrycja_-
#3 Debiutant#

Teraz rozumiem, wielkie dzięki 🙂 To nie wiem jednak czy warto pytać sprzedawcy, wychodzi na to że mało to da...

oznacz moderatorów
-_Patrycja_-
#3 Debiutant#

+ teraz zauważyłam dopisek pod screenem 😄 to spytam, jeszcze raz dziękuję za całą pomoc :)) Świetnego dnia!

oznacz moderatorów
-_Patrycja_-
#3 Debiutant#

Z drugiej strony, jeśli są inne opcje typu inpost paczkomat to nie ma z tym problemu, cena się tak bardzo nie zmienia, może warto spytać sprzedawcę? Czy to raczej nic nie da?

oznacz moderatorów