Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś wyjeżdżam i chciałem sobie przerzucić paczkę na inne miasto. Napisałem do sprzedającego bo allegro pokazuje mi, że paczka jest jeszcze w przygotowaniu ale dostałem odpowiedź, że to musi być jakiś błąd bo przesyłka została już nadana.
Czy jest więc opcja przekierowania kiedy przesyłka już jest w drodze?
Tak, ale ta opcja jest płatna.
ok, a jak to zrobić bo nigdzie tego nie widziałem.
@LEW433 dawaj, wytłumacz jak to zrobić ?
@LEW433 ja też proszę o instrukcję jak to zrobić
@Czesuaw25 nie da się tego przekierować, co wielokrotnie moderatorki pisały 😞 a czy została nadana możesz sprawdzić w śledzeniu https://allegro.pl/kampania/one/kurier/sledzenie-paczki to co pokazuje w kupionych to takie podstawowe statusy przygotowana - w doręczeniu - odebrana 🙂
A wyżej podpowiada Ci błędnie kupujący co nigdy nie nadawał paczek 😄 taka nasza maskotka, poczochraj po grzywie to się będzie cieszył 😄
🙂 dzięki za odpowiedź!
@Czesuaw25 Nie ma możliwości przekierowania paczki. Jeśli to pomoże, mogę dla Ciebie wydłużyć czas na jej odbiór (ale w automacie, który wybrałeś podczas składania zamówienia). Żeby to zrobić, będę potrzebowała numeru tej paczki (lub zamówienia).
Chętnie skorzystam. Czy jest możliwość przedłużenia aż do niedzieli 27.08?
A0001NP3X6 Wtedy na pewno będę już na miejscu.
@Czesuaw25 Jak najbardziej będzie taka możliwość, ale dopiero wtedy, kiedy paczka zostanie umieszczona w automacie (ta jeszcze tam nie czeka). 🙂 Napisz do mnie wtedy 🙂
Cześć,
dostałem SMS że paczka A0001NP3X6 jest już w one boxie. Prośba więc o wydłużenie czasu na odbiór do niedzieli 27.08. Dzięki z góry!
@Allegro_One @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Prośba o przedłużenie 🙂
@Czesuaw25 gotowe, przedłużyliśmy termin odbioru do wskazanej przez Ciebie daty.