Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
pierwszy przedmiot kosztuje 46 a drugi 25 aby był allegro smart musi być 65 (kurier) jak zwrócę ten przedmiot za 25 to dostanę 25 czy odejmie mi dostawę ?
@Client:124107502 dobrze kombinujesz , ale czy wiesz ,że to jest niezgodne z regulaminem smarta i można dostać za to bana ?
Nie chce kombinować tylko nie wiem czy ta rzecz mi będzie odpowiadać dlatego pytam
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ czyż to nie jest najczystsze wyłudzenie darowej dostawy ? Osobicie proponuję upomnienie ...jesli to pierwszy raz .🤔
Chciałbym zamówić rzecz za 46 i za 25 ale czy jak coś nie będzie mi odpowiadać będę mógł zwrócić tą rzecz, czy będę musiał opłacić wysyłkę. Tak czy siak zamówię to ale chciałbym wiedzieć jak wyglądałby zwrot
@Client:124107502 zobacz w zakładce zwroty.
Nie wiem co chcesz obejrzeć ale poszukaj tego w sklepie stacjonarnym i zobacz.
Dzięki
@Client:124107502 Sprzedający wprowadzają Cię w błąd masz prawo do zwrotu części zakupu, Smart tego nie zabrania, a ważniejsze jest tu prawo konsumenckie i w nic nie nic na temat braku możliwości zwrotu części zakupu.
Nie będziesz musiał pokrywać kosztów dostawy w przypadku zwrotu nawet tej droższej sztuki, czy całości. Liczy się kwota zakupu.
Jeśli jednak kupujesz drugą sztukę tylko dla darmowej wysyłki kurierem, to przemyśl to jeszcze raz i skieruj paczkę do punktu, kwota 46zł już na to pozwala. W innym przypadku popełnisz błąd.