anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jak zamówię z allegro smart dwie rzeczy i będę chciał oddać jedną to muszę coś płacić czy nie ?

Client:124107502
#2 Obserwator#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

pierwszy przedmiot kosztuje 46 a drugi 25 aby był allegro smart musi być 65 (kurier) jak zwrócę ten przedmiot za 25 to dostanę 25 czy odejmie mi dostawę ?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:124107502 dobrze kombinujesz , ale czy wiesz ,że to jest niezgodne z regulaminem smarta i można dostać za to bana ?

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Nie chce kombinować tylko nie wiem czy ta rzecz mi będzie odpowiadać dlatego pytam 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  czyż to nie jest najczystsze wyłudzenie darowej dostawy ? Osobicie proponuję upomnienie ...jesli to pierwszy raz .🤔

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Chciałbym zamówić rzecz za 46 i za 25 ale czy jak coś nie będzie mi odpowiadać będę mógł zwrócić tą rzecz, czy będę musiał opłacić wysyłkę. Tak czy siak zamówię to ale chciałbym wiedzieć jak wyglądałby zwrot 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:124107502 zobacz w zakładce zwroty.

Nie wiem co chcesz obejrzeć ale poszukaj tego w sklepie stacjonarnym i zobacz.

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Dzięki 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:124107502 Sprzedający wprowadzają Cię w błąd masz prawo do zwrotu części zakupu, Smart tego nie zabrania, a ważniejsze jest tu prawo konsumenckie i w nic nie nic na temat braku możliwości zwrotu części zakupu.

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Nie będziesz musiał pokrywać kosztów dostawy w przypadku zwrotu nawet tej droższej sztuki, czy całości. Liczy się kwota zakupu.

Jeśli jednak kupujesz drugą sztukę tylko dla darmowej wysyłki kurierem, to przemyśl to jeszcze raz i skieruj paczkę do punktu, kwota 46zł już na to pozwala. W innym przypadku popełnisz błąd.

oznacz moderatorów