Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciał bym otrzymać pełen wykaz płatności przedmiotów przez PayU powiązanych z tytułem płatności, ponieważ chciał bym się rozliczyć z Urzędem Pracy gdzie brałem dotację.
Masz w zakładce "Moje zakupy" i na koncie w banku, jak płaciłeś przelewem szybkim Nikt Ci zestawienia zakupowego nie da.
Robiłem przelewem tradycyjnym właśnie po to by otrzymać takie zestawienie
@allerower7 jeśli swoje zakupy opłacałeś przelewami tradycyjnym to ich potwierdzenia możesz wygenerować na swoim koncie bankowym lub masz potwierdzenia na druczkach z poczty. Nie generujemy innych zestawień płatności.
Tyle że na przelewach jest płatność PayU a w tytule przelewu nic nie wskazuje na przedmiot który kupiłem, ani od kogo kupiłem mi jest porostu potrzebne takie zestawienie że dany przelew poszedł do osób które mam na fakturze
@allerower7 Przykro mi, ale nie mamy takich zestawień. Konsultowałam to dodatkowo z odpowiednim zespołem. Napisz do nas przez formularz i podaj w treści tytuły przelewów z zapytaniem, których zamówień dotyczą. Będziesz mógł sobie wydrukować treść tego maila. "Wpłata o tytule [tutaj tytuł] na rachunek [tutaj rachunek] dotyczy zakupów w ofertach [tu oferty i sprzedający]". Dodatkowo możesz wydrukować sobie widok z zakładki "moje zakupy" z datą i kwotą płatności - to powinno załatwić sprawę załatwiało sprawę. 🙂