anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest można otrzymać pełen wykaz płatności przedmiotów przez PayU powiązanych z tytułem płatności

allerower7
#7 Wielbiciel#

Chciał bym otrzymać pełen wykaz płatności przedmiotów przez PayU powiązanych z tytułem płatności, ponieważ chciał bym się rozliczyć z Urzędem Pracy gdzie brałem dotację.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Masz w zakładce "Moje zakupy" i na koncie w banku, jak płaciłeś przelewem szybkim Nikt Ci zestawienia zakupowego nie da.

oznacz moderatorów

allerower7
#7 Wielbiciel#

Robiłem przelewem tradycyjnym właśnie po to by otrzymać takie zestawienie

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@allerower7 jeśli swoje zakupy opłacałeś przelewami tradycyjnym to ich potwierdzenia możesz wygenerować na swoim koncie bankowym lub masz potwierdzenia na druczkach z poczty. Nie generujemy innych zestawień płatności. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

allerower7
#7 Wielbiciel#

Tyle że na przelewach jest płatność PayU a w tytule przelewu nic nie wskazuje na przedmiot który kupiłem, ani od kogo kupiłem mi jest porostu potrzebne takie zestawienie  że dany przelew poszedł do osób które mam na fakturze

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@allerower7 Przykro mi, ale nie mamy takich zestawień. Konsultowałam to dodatkowo z odpowiednim zespołem. Napisz do nas przez formularz i podaj w treści tytuły przelewów z zapytaniem, których zamówień dotyczą. Będziesz mógł sobie wydrukować treść tego maila. "Wpłata o tytule [tutaj tytuł] na rachunek [tutaj rachunek] dotyczy zakupów w ofertach [tu oferty i sprzedający]". Dodatkowo możesz wydrukować sobie widok z zakładki "moje zakupy" z datą i kwotą płatności - to powinno załatwić sprawę załatwiało sprawę. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów