Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@danuta11110 za zakup od firmy czy osoby prywatnej, a jak nadał 11 paczek ? napisz do sprzedawcy z pytaniem 😉
w ilu paczkach przyszły te zamówione rzeczy ?
Ile paczek wyjęto z paczkomatu ?
Przyszly w 1 paczce. To malutka paczka była .
@danuta11110 jak nadał jedną to poproś o zwrot za 10 paczek a jak zakup od firmy dokonaj zwrotu musi CI oddać co wpłaciłaś 🙂
Jeśli chodzi o zwrot To pokazuje mi jedynie 42 zł czyli kwotę za zakupy bez przesyłki.
@danuta11110 sprawdź czy dobrze patrzysz ? może to nie ten zakup ? jeśli faktycznie była dostawa 109 zł to sprzedawca musi Ci to oddać jak dokonasz odstąpienia i zwrócisz towar ! Tym bardziej że nie wywiązał się z wysyłki 11 paczek za które skasował a to jest wyłudzenie, napisz pierw do niego z prośbą o oddanie za 10 paczek !!!
@kostas11 "to sprzedawca musi Ci to oddać jak dokonasz odstąpienia i zwrócisz towar !" Uważałbym z takim twierdzeniem, ja na takie przygody mam jedną BARDZO lubianą przez kupujących formę dostawy za 0zł. 😎
Odpowiem za siebie jako Sprzedający.
- za pobraniem - Jeśli ktoś przesadzi z ilością paczek i zmieszczę to w jednej, wypisuję kwit wyłącznie na jedną paczkę. Pozostałe pomijam.
ale
- jeśli ktoś wpłaci mi z góry i mam wpłatę za kilka paczek, niestety jest to wybór klienta.
Jeśli w porę nie anuluje on sam, wpłacający, wysyłam. Ale u mnie takie zdarzenia tyczą się maksymalnie 2 paczek.
Można wystąpić w dyskusji do sprzedającego o:
- jeśli zakup na fakturę, wystąpić o fakturę korygującą wartość.
- jeśli paragon, wysłać pocztą paragon lub oświadczenie o zagubieniu paragonu i uzasadnić, że fizycznie przyszła cała dostawa w jednej paczce, a za pozostałe należy się zwrot na konto, gdyż nie doszło do pozostałych naliczeń za nadliczbowe.
Dogadać się. Najpierw zadzwonić. Później napisać. Jeśli brak reakcji, założyć dyskusję.
Dyskusja działa na nas jak płachta na byka 😉
@danuta11110 podaj proszę numer zamówienia lub datę zakupu, ponieważ nie widzę u Ciebie gwizdków.
@w_kiwi a baloniki widzisz 😄
@kostas11 tak, ale być może chodzi o inne zamówienie. 😉
@w_kiwi to to bo były baloniki i 10 gwizdków ( 11 paczek za 109 zł )
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc 🙂 napisałam do tego sprzedawcy z prośbą o zwrot za te 10 przesyłek ( chociaż wątpiłam że to się uda ) i sprzedwaca bez najmniejszego problemu mi zwrócił te środki , które już mam u siebie na koncie. Oby więcej takich sprzedawców.
Najwazniejsze czy zakup od firmy czy od osoby prywatnej?