Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chciałem wczoraj zamówić sobie 1 puszkę kreatyny sprzedawca dał limit dla każdego allegrowicza max 1 sztukę, po przejściu do płatności coś mi kompa zmuliło i do płatności nie doszło po czym anulowałem zamówienie i chciałem zamówić jeszcze raz jednak się już nie dało bo mimo iż nie zamówiłem fizycznie niczego to jednak limit max 1 sztuki osiągnąłem. Sprzedawca poinformował mnie że musze się już kontaktować bezpośrednia z allegro i tutaj moje pytanie czy wiecie gdzie dokładnie mogę się udać z moim problemem? Pozdrawiam
dotyczy oferty:
https://allegro.pl/oferta/creatine-monohydrate-kreatyna-sila-proszek-13650364571
Wystarczyło ponowić płatność, bez anulowania zamówienia 🙂
teraz to i ja wiem ze tak wypadało zrobić, ale jak już nie ma takiej opcji to jak sprawę rozwiązać o to jest pytanie 🙂
Na to pytanie nie znam odpowiedzi 😁
Trzeba zapytać @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Spróbuj zamówić z innego konta jak nadal potrzebujesz ten produkt.
Mam tylko jedno konto 🙂
To można założyć drugie lub kupić z konta kogoś znajomego za jego zgodą.
niby tak ale mam nadzieje ze uda się to gdzies zglosic czy cos i odblokuja i sie zamowi normalnie jeszcze raz
@StolarzPL Nasze moderatorki już zostały wywołane do tablicy przez @komis-bell ,poczekaj na ich odpowiedź.
rozumie dzięki za pomoc oczekuje w takim razie 🙂
Cześć @StolarzPL! Może być problem, bo nie jestem pewna czy technicznie możemy tu podziałać. Ale spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki, czy wtedy też zakup jest blokowany?
Niestety na innej przegladarce to samo. Jakies inne pomysly?
@StolarzPL konsultuje to, muszę poprosić Cię o cierpliwość. Gdy tylko dostanę odpowiedź, dam znać!
🙏
@StolarzPL nie mam dobrych wieści, przykro mi.
Nie jesteśmy w stanie pomóc. Pomimo anulowania zamówienia, dla systemu wykorzystałeś okazję do zakupu tej jednej sztuki, która Ci "przysługiwała".
W tej sytuacji pozostaje sugerowane przez @kolekcjoner608 poproszenie kogoś znajomego o zakup, ponieważ założenie drugiego konta również nie rozwiąże problemu 😞