anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest taka możliwość?

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Czy jest jakaś możliwość wykluczenia niechcianych przypomnień ze strony portalu na temat produktów które się oglądało w celach niemających chęci ich zakupu? Portal nagminnie zniechęca do przeglądania wystawianych ofert ,notorycznie wysyłając po przejrzeniu że są to oferty najlepiej nadające się dla przeglądającego . Sam tak zaglądam ,zwykle wystawiając jakiś antyk aby doczytać tylko jakiś informacji o przedmiocie lub sprawdzenia czemu inni sprzedawcy wystawiają go w takich a nie innych cenach. Wystarczy przejrzeć cokolwiek a na pocztę wpływa niebawem info "że allegro już ma to dla mnie co mnie interesuje" i widzę listę z tym co oglądałem i innymi niepotrzebnymi i najczęściej z wysoko wygórowanymi cenami przedmiotów . To ja chcę decydować co kupię a nie ktoś ma mi podsuwać co według niego mi ma pasować.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@kolekcjoner608 Akurat tego chyba się nie da wyłączyć, bo nie są to powiadomienia. Trudno się jednak nie zgodzić z opinią, że te propozycje są z reguły bzdurne

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zachęcają do zakupu, niektóre powiadomienia wyłączysz ale są takie narzucone od Alelgro, nieprzydatne dla nas ale Alelgro jest innego zdania, powiadomienia masz tu: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiadomienia

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@kolekcjoner608 Sprawdź proszę, jakie masz włączone powiadomienia na swoim koncie - możesz nimi zarządzać w tej zakładce. Dodatkowo, zobacz czy masz włączone profilowanie w tej zakładce

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Sa_nova Wyłączyłem wasze promocje itp. ,bo i tak z tego nie korzystam (bez urazy nie tylko u was ale ogólnie nie lubię okazji czy wyprzedaży) i zawsze trzymam dystans . Poprzeglądam jeszcze co nieci i zobaczę czy to coś zmieni.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@Sa_nova Dzięki za radę 🐭 Też wyłączyłem to profilowanie, może faktycznie przestanie to przychodzić 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów