Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o poradę. Zamówiłem produkt za 120 zł i przez przypadek ustawiłem dostawę kurierem za 800 zł. Zamówienie nie zostało jeszcze wysłane, więc natychmiast je anulowałem. Czy w takim przypadku opłata za dostawę podlega zwrotowi?
Jak zostało anulowano to sprzedający zwraca całość.
Jesteś tego pewien?
Po prostu teraz panikuję.
Tak, jeżeli zostało anulowane to jestem pewien.
@Client:106414288 Gdy anulujesz zakup, który został już przez Ciebie opłacony, sprzedający powinien w ciągu 2 dni roboczych zwrócić Ci koszt zamówienia na kartę płatniczą lub konto, z którego zapłacono za zakup.
@Client:106414288 a kupiłeś to od firmy? Jakim cudem wygenerowałeś 800zł za wysyłkę? Promem kosmicznym ci to dowiozą?
Kurierzy DHL, UPS i Allegro byli darmowi, a na koszty dostawy dpd nie zwracałem uwagi
Co to koszty europalety są że aż tyle?
Nie mam pojęcia, sama jestem tym zszokowana.
@Client:106414288 pokaż no tą ofertę bo aż nie wierzę że wysyłka 800zł co on tam ustawił
Poniżej znajduje się całe zamówienie
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_weźcie tą ofertę na weryfikację / zamknijcie to jakiś scam 800zl za dostawę
@az1rael Może źle ustawiony cennik?
@Client:106414288 sprzedający ustawił tak cennik, być może chciał uniknąć konkretnych przewoźników. W każdym razie powinnaś otrzymać od niego całą wpłatę z powrotem (sprawdziłam, że już ją zlecił, więc wkrótce ją otrzymasz), a jego oferty zgłosiłam 🙂
Może tak ustawił sprzedający- ma prawo!😁