Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Chcę kupić synowi buty NIKE DUNK LOW, które w dobrej cenie wystawia Sprzedawca o nazwie Nick-u [edycja]?
W danych o sprzedającym jest tylko adres:
Room411,Floor3,BlockB,TianyiBuilding,129HuangheRoad,JinshuiDistrict,ZhengzhouCity,HenanProvince
450000 ZhengzhouCity.
Poza tym nie ma żadnych opinii i jest informacja że na allegro występuje on od mniej niż miesiąca.
Mimo to 30 osób już kupiło u tego sprzedawcy te buty.
Nie wiem czy jest to wiarygodny sprzedawca.
Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia z tym Sprzedawcą, bądź z innym który podobnie jest opisany na stronie sprzedawanego produktu - bo znalazłem też inne podobne strony (tylko jakiś dziwny i mocno rozbudowany adres zagraniczny), to prośba o info o swoich doświadczeniach z takim Sprzedającym.
Pozdrawiam
Darek Szymański
to Chińczyk, czyli koszt zwrotu na Chiny przekroczy wartość towaru ergo nie kupuj butów ze zwrotem do Chin bo jak nie trafisz rozmiaru to czas i koszt odesłania uczynia zakup nieopłacalnym zreszta pewnie to podróba jest
Mam podobne obawy, tylko zachęcająca była cena i to że już tyle osób skusiło się na zakup na tej stronie. Zawsze jest chęć zaryzykowania - a le pewnie bym jak ten chytry z przysłowia stracił dwa razy 🙂 dziękuję Ci bardzo za odpowiedź na moje pytanie. Pozdrawiam
chinczyki lubia wystawiac te same oferty 2x z roznych kont na jednym bedzie mial te 10 pln drozej ale moze miec zwrot na terenie polski loginy maja rozne ale adres firmy ten sam jest
witam, mam te same obawy tylko firma jest wpisana jakiś hongkoński a adres do reklamacji Bydgoszcz . co w takim wypadku do Bydgoszczy można wysłać do chin dalej:) i alegro może pomóc w trakcie reklamacji lub zażądać rękojmy.
@miriam501 adres zwrotu musi byc na polske
Każdy zakup z Chin wiąże się z ryzykiem, sprawdź gdzie należy odesłać w razie zwrotu i reklamacji. Odsyłka do Chin to duże koszty.
Dziękuję za informację i przestrogę. Utwierdzam się w przekonaniu żeby zrezygnować z zakupu od tego małego chińskiego sprzedawcy 🙂 Poszukam czegoś od naszych Sprzedających. Dzięki ogromne za odpowiedź i Pozdrawiam
I nie ma tu jeszcze ryzyka, że wezwą do oclenia?
Kiedy ludzie się nauczą, że korzystna cena markowych ubrań czy butów z Chin to marna podróba, lepszej czy gorszej jakości ale to nadal podróba... Wystarczy dołożyć do butów 100-200 zł i kupić z normalnego, zaufanego, Polskiego sklepu online. Wystarczy wpisać w google NIKE DUNK LOW - dostępne są na oficjalnej stronie NIKE z opcją darmowego zwrotu 30 dniowego...
Kiedy ludzie się nauczą, że korzystna cena markowych ubrań czy butów z Chin to marna podróba, lepszej czy gorszej jakości ale to nadal podróba... Wystarczy dołożyć do butów 100-200 zł i kupić z normalnego, zaufanego, Polskiego sklepu online. Wystarczy wpisać w guglach NIKE DUNK LOW - dostępne są na oficjalnej stronie NIKE z opcją darmowego zwrotu 30 dniowego...
Lepiej omijać szerokim łukiem te chińskie okazje bo pójdziesz boso .