anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy ktoś miał taki problem przy licytacji

lysykrzysiek83
#8 Zapaleniec#

Witam.

Czy spotkał się już ktoś z taką sytuacją?

Któryś już raz miałem taką sytuację podczas licytacji. Przy wybraniu kwoty wyskakuje okno z błędem ilości cyfr po przecinku. Dzisiaj po raz trzeci przegrałem licytację przez tę samą wytuację. Po kliknięciu w LICYTUJ wyświetla błąd " maksymalna liczba cyfr po przecinku to 2" czy coś takiego. Występuje podczas licytacji na aplikacji android jak i z przeglądarki chrome.

Dzięki za odpowiedzi.blad allegro.png

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lysykrzysiek83 W której licytacji próbowałeś złożyć ofertę i jaką kwotę wpisałeś?

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

lysykrzysiek83
#8 Zapaleniec#

Moja oferta to 67zł, (jest widoczna na screenie) tylko liczby po przecinku pojawiają się znikąd (67zł). Numer oferty: 15615603035

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Może jakieś autouzupełnianie przeglądarki? 

oznacz moderatorów

lysykrzysiek83
#8 Zapaleniec#

Wątpię. Pisałem już wcześniej, że błąd pojawił mi się 3razy w tym na aplikacji android więc przeglądarki bym nie winił. Poza tym dwa razy wystąpił z dwóch różnych laptopów. Myślałem, że to wina urządzenia więc przeniosłem się na inne... jak widać nie tu tkwi problem.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@lysykrzysiek83 A czy masz możliwość usunięcia zer po przecinku? Jeśli sytuacja się powtórzy, to nagraj nam to proszę, zgłoszę to do działu technicznego. 

oznacz moderatorów

lysykrzysiek83
#8 Zapaleniec#

Niestety po tej sytuacji nie byłem w "nastroju" by sprawdzić 😉 Ale mam świadków, sąsiedzi słyszeli na pewno kiedy to było 😄😄 Nagrać raczej byłoby ciężko ponieważ nie zdarza się to codziennie a musiałbym przed każdą licytacją włączać nagrywanie. Jednak postaram się sprawdzić następnym razem czy mogę edytować liczby po przecinku.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@lysykrzysiek83 Jasne, rozumiem. 🙂 Jeśli Ci się uda to zjawisko nagrać, to będę bardzo wdzięczna. Nie spotkałam się z innym podobnym zgłoszeniem, próbowałam tę anomalię odtworzyć u siebie na komputerze i w apce, ale nic podobnego się nie wydarzyło.

oznacz moderatorów

lysykrzysiek83
#8 Zapaleniec#

Miałem kolejnych kilka takich sytuacji. Zjawisko pojawia się najczęściej przy zmienianiu kwoty poprzez -/+ . Reguły nie ma, czasami mogę zwiększać kwotę dowolną ilością kliknięć w + a czasami jest tak, że po 2-3 kliknięciach wyskakuje błąd. Nie zmieniam liczb po przecinku tylko kwotę postępowania więc nie mam pojęcia dlaczego właśnie błąd ilości cyfr po przecinku występuje. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@lysykrzysiek83 rozumiem, abyśmy mogły przekazać sprawę do Działu technicznego potrzebujemy nagranie ekranu,  na którym będzie to widoczne, sam opis niestety nie wystarczy. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów