Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zamówiłam 3 mają towar z chin i przesyłka miała do wczoraj przyjść nic nie otrzymałam a było zaznaczone że jest bez podglądu do tego sprzedający jest zablokowany i nie odpisuje na wiadomości gdy chce zgłosić problem pokazuje się że nie mogę bo nie minął czas bo 14 mają miała być wysłana a co mnie to obchodzi. Jak mogę odzyskać swoje pieniądze zaznaczyłam odesłanie zwrot przesyłki ale co mam zwrócić jak nic nie przyszlo
Otwórz dyskusje
Coś złego się dziej z tą dyskusją, w regulaminie jest napisane że można otworzyć po 1godz. od zakupu a w rzeczywistości jest blokowana, to kolejny raz taki wpis, czy moderacja może wyjaśnić skąd ten problem?: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:103873388 potwierdź proszę, czy sprawa dotyczy zamówienia nr d84f5350-096c-11ef-9907-778b3b113e5c?
d84f5350-096c-11ef-9907-778b3b113e5c
@Client:103873388 dziękuję! Poprosiłam o otwarcie dla Ciebie dyskusji. Poczekaj proszę na wiadomość od nas w tej sprawie.
Dobrze dziękuję pisałam do sprzedawcy i po polsku i angielsku jednak nie ma kataktu a nie bardzo się orientuje w zasadach allegro
@Client:103873388 dyskusja jest już otwarta, napisaliśmy w niej do sprzedającego.
Tak przyszło mi powiadomienie dziękuję bardzo za pomoc