Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem komplet filtrów do auta. Niestety jeden z nich nie pasował. Czy mogę skorzystać z 14 dniowego prawa do zwrotu i odesłać tylko ten jeden filtr?
Najlepiej spytaj sprzedawcy ,czy możesz mu zwrócić ten jeden niepasujący czy woli całość.
@badjimi Tak, sprawdź w zakładce"Moje zakupy" szczegóły zwróć część lub całość i klikasz w to co chcesz zwrócić i już wszystko, nikogo o zgodę nie musisz pytać jeżeli są to osobne produkty.
@LEW433
nikogo o zgodę nie musisz pytać jeżeli są to osobne produkty.
Filtry mogą być osobnymi produktami, ale jeżeli zostałyby sprzedane/kupione jako jeden komplet (zestaw) - to i tym razem mógłbyś przysporzyć kupującemu problemów.
@badjimi Klikasz na zwróć zakup, rozwinie się zakładka i po prawej stronie masz ilość sztuk, klikasz ile chcesz zwrócić i już, tu na forum odpowiadają sprzedajacy i nie lubią zwrotów, Allegro daje taką możliwość, możesz skorzystać z tego.
@LEW433 co ty bredzisz, to nie Allegro daje możliwość zwrotów, tylko ustawa konsumencka, a sprzedający uświadamiają tylko kupującego, że musi doprecyzować czy kupił zestaw czy pojedyncze filtry, bo jest to akurat istotne.
@LEW433 nie wprowadzaj w błąd. Jeżeli kupił zestaw to tylko od dobrej woli sprzedającego zależy czy by zechciał przyjąć taki zwrot. Inaczej trzeba by było zwrócić całość.