anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można tak obniżać cenę

muzyk_sg
#8 Zapaleniec#

Jest jeden sprzedawca na allegro który ma rzeczy po 10000zł okazuje się jednak że w jego opiniach można znaleźć produkty do 200zł których nigdy nie sprzedawał bo śledzę jego konto ponoć po prostu ludziom którzy kolekcjonują rzeczy takie jak on ma na koncie sprzedaje je do max 100zł po czym wystawia ofertę jakieś losowej rzeczy by nikt się nie pokapował i wystawia za powiedzmy stówkę i ta osoba zaraz to kupuje by nikt tego nie zauważył niestety wybranym osobom sprzedaje za max 200 zł od innych każe wybulić po 10 koła 

Chciałbym wiedzieć czy to legalne

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Halfrunt
#20 Guru#

Tak, sprzedający ustala sobie cenę jaką chce.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Nikt ci nie nakazuje robienia zakupów od sprzedawców których aukcje budzą wątpliwości . Zawsze możesz szukać tego co potrzebujesz od sklepów z odpowiednią renomą i gwarancją satysfakcji w razie potrzeby.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@muzyk_sg  Nie sprzedaje penie tylko wystawia, robią jakieś "kombinacje" coraz częściej. 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@muzyk_sg Tak jest to legalne > regulamin tego nie zabrania > skoro ma w opiniach, to znaczy że wystawiał i sprzedawał przez Allegro > inaczej nie dostał by opinii > coś chyba kiepsko wychodzi Ci to obserwowanie (albo wybiórczo) > ew. t Twoje widzenia > ponoć po prostu ludziom którzy kolekcjonują rzeczy takie jak on ma na koncie sprzedaje je do max 100zł 

oznacz moderatorów

muzyk_sg
#8 Zapaleniec#

Jezu po prostu usłyszałem to od kogoś może i to sprzedawał po prostu na moje nie było nigdy czegoś takiego bo niemal codziennie patrzę co on ma na tym koncie 😞

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@muzyk_sg usłyszałem to od kogoś  > a może zamiast zajmować się "zasłyszanymi" plotkami lepie by było zająć się sobą >bo niemal codziennie patrzę co on ma na tym koncie > to się nazywa "szukanie taniej sensacji" > czyżby "sezon ogókowy" w październiku

A tak przy okazji to > nie wzywaj imienia Pańskiego nadaremno

oznacz moderatorów