anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można uzyskać dostep do zakupów które sie ukryło w zakupach?

piotrkowal30
#7 Wielbiciel

Zakupiłem kiedyś myjkę i chyba przez przypadek usunąłem z zakupów. Czy jest możliwość jakoś odzyskać ta aukcje gdzie kupiłem towar gdyż chciałem zgłosić reklamacje

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @piotrkowal30, kiedy zakup został dokonany (orientacyjnie)?

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

piotrkowal30
#7 Wielbiciel

W 2023r chyba a gwarancji jest 4lata

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@piotrkowal30 nie mmy możliwości przywrócenia widoku zakupów sprzed ponad 2,5 roku. Możesz jednak pobrać raport z informacjami o swoich starszych zakupach. Zrobisz to na stronie Kopie Twoich danych, kliknij [utwórz kopię danych], zaznacz "dane dotyczące zakupów", wybierz format pliku, kliknij [utwórz kopię].
W zależności od ilości danych, tworzenie kopii danych może potrwać od kilku minut do nawet kilku dni. Gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać e-mailowo.

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

piotrkowal30
#7 Wielbiciel

Dziękuję 🙂

oznacz moderatorów

piotrkowal30
#7 Wielbiciel
  • Dziendobry proszę mi jeszcze powiedzieć jak mogę ściągnąć fakturę zakupu myjki ciśnieniowej z dnia 2023.06.13  otrzymałem kopie danych ale nie ma tam faktury zakupu.1000021392.jpg

 na liście jest na samym dole myjka ciśnieniowa 

•  
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@piotrkowal30 faktury wysyłane są mailowo. Niestety nie ma możliwości pobrania faktury bezpośrednio z zakupu. Jedyne co mogę doradzić to sprawdzenie skrzynki mailowej z tego dnia pod kątem wiadomości z fv. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów