Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jakiś kolejny janusz biznesu z kilku kont zalewa dział części pc swoimi gratami wystawionymi po 2-3x drożej niż w normalnym sklepie, po pare razy dziennie, nie da się nic znaleźć patrząc po nowo dodanych ofertach. Można jakoś go zablokować żeby nie widzieć jego aukcji?
Właśnie jeśli sklep jest kiepski nie muszę wchodzić a według allegro muszę wejść obejrzeć wszystkie produkty na regałach dopiero mogę wyjść i iść sobie do tego na przeciwko. Taka logika allegro niestety. Z jednej strony rozumiem bo wtedy połowa sprzedawców nie była by w ogóle wyświetlana przez większość ludzi i nie było by zysków z promowania. A z drugiej było by przejżysre i rynek by wyeliminował tych co handlują śmieciami i oszustów. Na nich są zyski ale cierpi na tym wizerunek i coraz więcej ludzi przechodzi na **piiip**s przez to
Sprzedawca może odmówić sprzedaży określonemu klientowi, jeśli ten wcześniej popełnił jakieś wykroczenie np. odesłał uszkodzony produkt itp. Inna sprawa, że Allegro wprowadziło nowe zasady zmuszające sprzedawców do potencjalnego łamania regulaminu allegro i stawiające pod znakiem zapytania zgodność z prawem/konstytucją.
Wykroczenie? Mnie zablokował 1 za zwrot produktu i wystawienie adekwatnej opinii o produkcie i sprzedawca dostał 3 gniazdku bo sprzedał coś czego nie ma i odwlekał 2 tygodnie wysyłkę.
Sprzedawca nie ma prawa nie sprzedać towaru. A mimo to allegro zezwala. Jeszcze ok zablokował to żebym nie widział ofert od takiego parapetu to nie zrobisz zakupy idziesz do płatności i dwie godziny zakupie idą w p... bo dopiero wtedy dowiadujesz się że nic ci nie sprzeda.
Za to ja jako kupujący nie mam zamiaru nic kupować od niektórych sprzedających z którymi mam już źle doświadczenia. I taka opcja nie wyświetlania tych ofert być powinna dla każdego kupującego..
Allegro nadal od lat ma to gdzieś niestety. Tylko **piiip**oly wprowadzają coraz gorsze wyszukiwanie itd ale zrobić coś przydatnego to już nie..powiadomienia co masz se kupić to miliony ale jak sprzedajesz okazjonalnie to nie łaska powiadomić o zakupie w powiadomieniach allegro a wyłącznie email. Komu by przeszkadzało info w powiadomieniach. Jak pamiętam kilka lat temu tak było nawet chyba SMS przychodził a teraz co jak zwykle na lepsze.